piotrek_gdy, byłbym niegrzeczny to bym Ci coś napisał, a tak napiszę tylko : "gópi jezdeś
[O2] Uniwersalny pilot do bram VW HomeLink
Zwiń
X
-
piotrek_gdy, po co ? to tylko słonecznik, płci nie zmieniam a hormony już nie buzują, także ani malować się nie będę - tym bardziej wyciskał prycholców - także mi lustro nie potrzebne.
Rozważam dwie opcje - albo homelink, albo dokupienie slonecznikow czarnych z lampkami - a tak o, żeby mieć co robić w garażu
Furę pewnie bedę miał dozgonnie, to fajnie by było mieć w niej już naszpikowane po szyje .. :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pią 05 Kwi, 13 22:34 ]
No i dorwałem
Przełożę do nich te dodatkowe daszki i mam full wypas - homelink z lampkami + drugim dachem Ue jea!Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Jeśli jest ktoś zainteresowany, mam caly ten bajer homelink na sprzedaz. Kupilem caly slonecznik z Paska CC ale nie pasowal do mojego poprzedniego auta (mk4), wiec wyciągnąłem całość ze slonecznika i wmontowałem w swoj. Zabawy bylo sporo, zwlaszcza z wycinaniem i ciagnieciem kabli, wle w Golfie klapki odpalaly lampki w podsufitce wiec bylo latwiej z zasilaniem.
Do sprzedania caly ten element z przyciskami i centralka ktora jest po dnia - moge podeslac zdjecia w weekend jesli ktos chce.
O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
-
Ok.
Abstrahując od faktu montażu - jak kodujemy HOMELINK'a aby działał z bramą - do mnie doszły słuchy, że muszę mieć ten zajebisty transponder - którym były kodowane wszystkie piloty ... a ja mam pilota zwykłego który dostałem od spółdzielni :?: :idea:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
misiek^wro, jak masz naped w bramie, tzn jakie radio? Ew. jaki pilot?Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
misiek^wro, FAAC ma zmienny chyba->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Czyli radio jakies krzak, moze neo. Musisz sie dowiedziec jak sie dodaje piloty. Podejrzewam, ze na starym pilocie wciskasz guzik na kilka sekund potem na nowym i wio. Do faaca trzeba dodac piloty przez centralke, ale Ty masz jakies inne.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Dziś wpadłem na taki pomysł, aby wykorzystać pilota FAAC i nieużywane przyciski do sterowania skrzynią DSG, której u mnie nie ma. Mam natomiast dwie bramy i dwie wolne manetki a sam pilot pasuje w to miejsce prawie idealnie. Myślę nad tym jak go przymocować, żeby się nie ruszał i możliwa była wymiana baterii. W nowszych modelach są już baterie 12V, więc w zasadzie raz założony staje się bezobsługowy.
Tutaj fotki z pierwszej przymiarki:
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
U mnie niestety HL nie wspolpracuje z brama - probowalem z parenascie minut, ale dupa.
Sprzedam w takim razie swoje sloneczniki oba - trzeba lekko przypilowac wsady, zeby weszly - tego niestety nikt nie powiedzial. Jakby co to walic na PWByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroU mnie niestety HL nie wspolpracuje z brama - probowalem z parenascie minut, ale dupa
to rozwiązanie działa tylko z bramami ze stałym kodem i to nie z każdą
trzeba szukać nowszych pilotów- tych które montowane są pod zderzak :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, podrzuć linkiem, jak to wygląda.
Ja bym mógł rozebrać swoją starą płytkę i ją wszczepić - patrzyłem, mikorprzyciski są takie same ale ... nie mam drugiego pilota do obsługi bramy i bym nie wszedłByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
misiek^wro, osoby na forum a4 którzy to montowali twierdzą, że słabo się sprawdza, więc ja sobie odpuszczam temat- i zakladam stare słoneczniki- jakby ktoś chcial mam czarne od EOSa z podświetlanymi lusterkami, lampkami i wiązkami eleketrycznymi do nich na zbyciu :roll:
potrzeba słonecznika/lampki podsufitówki z przyciskami, jednostki pod przednim zderzakiem po lewej stronie i wiązek
jednostka sterująca-
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz