Zamieszczone przez kazik4x4
[O2] "Konwersja" foteli zwykłych na Dynamic
Zwiń
X
-
[O2] "Konwersja" foteli zwykłych na Dynamic
Czy możliwa i opłacalna jest zmiana "bebechów" zwykłych foteli na dynamic? Chodzi mi tylko o to by mieć pseudo kubełek, elektryka mnie nie interesuje na chwilę obecną. Czy zmiana tapicerki wystarczy? (w sensie czy zawiera gąbki formujące kubeł) Jakie mogą być przypuszczalne koszta zakupu gratów do takiego swapa?
Z góry dzięki za jakikolwiek feedback.
-
-
Zamieszczone przez blackrstylko cięzko znaleźć cały komplet :/
Myślałem o kupnie tapicerki i ew gąbek jeśli nie ma ich wraz ze szmatkami i pobawić się w tą stronę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsco ja bym dał żeby znaleźć dynamiki najlepiej grzany przód i tył albo przynajmniej przód
Komentarz
-
-
kapi nie zrozumiałeś mnie.
ja mam grzana tylną kanapę obecnie. ale chciałbym zmienić cały zestaw na dynamiki i najlepiej by było żebym znalazł grzany zestaw a przynajmniej przednie fotele tylne maty przełożyłbym z obecnych. bo całego kompletu nie chce mi się przekładać. no chyba że by się trafił w jakiejś bardzo dobrej cenieBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Panowie sorry, że odgrzewam topic.
Ale nigdzie nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi ... czy stokł Dynamic z FL pasują P&P do przed FL ? Wiem, że może być różnica we wtyczkach i czy wystarczy je przepinować ?
Moja Octavia to MY2008 przed FL, a dawcą byłby końcówka MY2008 FL.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
No to zapie....lam po fotele :twisted: bo taka okazja szybko się nie powtórzy :twisted: mam tylko nadzieję, że są kompletne i nie kombinowane.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
Komentarz