OII TOUR chłodzenie schowka pasazera
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez WojtenioNa 100 % pasującym wężem ( bo taki zastosowałem u siebie ) jest 1J2 816 311 który wygląda tak :
Obrazek
Podając numer 6Y0 816 311A sugerowałem się linkiem podanym wcześniej http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...howek&start=75 gdzie właśnie wskazywano na ten wąż że jest taki sam jak do VW .
Rzeczywistość okazała się inna , gdyż wyszło na to że jest to wąż pasujący do trójnika i jaki jest stosowany w oryginalnym rozwiązaniu skodowskim .
Za zamieszanie przepraszamops: .
Swój post już edytowałem by nie wprowadzać innych w błąd .
odkupiłem od ochman oryginalne kolanko chciałem je zastosować ale otwór kolanka okazał
się być w kształcie fasolki i znowu
dzwoniłem do Skody chciałem zamówić wężyk z fajką według opisu ten nr 1J2 816 311
dostałem info ze taki nie występuje
dzwoniłem do VW i dostałem info że jest to cześć od autka ale z kierownicą po prawej stronie
i czy jestem pewny ze z takiego modelu potrzebuje cześć :evil:
moje pytanie z jakiego autka i modelu jest ten wężyk ? bo szlak mnie już trafia :cry:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DJ MŁODYdzwoniłem do Skody chciałem zamówić wężyk z fajką według opisu ten nr 1J2 816 311
dostałem info ze taki nie występuje
zainspirowany Twoim wpisem, 2 minuty temu zadzwoniłem do ASO VW (bo taki mam po drodze, a do Skody trochę dalej) i zamówiłem - będzie prawdopodobnie na jutro, albo na czwartek - cena 41zł,
podałem numer: 1J2 816 311
aha, pan w serwisie powiedział, że to do wersji angielskiej
Komentarz
-
-
to mi ostatniego węża z pod ręki zabrałeś ,
był ostatni w magazynie w Poznaniu
właśnie się doczytałem na tym wątku co i jak
Wąż klimatyzacji schowka nr Volkswagen ( anglik ) 1J2 816 311 cena 32 zł ASO Volkswagen
właśnie się ubierałem i miałem jechać do salonu VW :cry:
a i tak się przejadę ..........
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DJ MŁODYu mnie 36 pln
Zamieszczone przez DJ MŁODYzmierz najlepiej suwmiarką jaki ma być otwór tzn fi otworu wymiar w cięciu pomiędzy kołnierzami na fajce
bo tu również różne wymiary podają
Zamieszczone przez DJ MŁODYmusze jeszcze wiertełko dobrać
[ Dodano: Sro 01 Sty, 14 15:52 ]
Zamieszczone przez DJ MŁODYzmierz najlepiej suwmiarką jaki ma być otwór tzn fi otworu wymiar w cięciu pomiędzy kołnierzami na fajce
Kołnierze mają 30mm i 22mm, a otór ma mieć 19-20mm.
Komentarz
-
-
mam do odsprzedania cały nowy kpl do montażu
dział ogłoszenia http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...318479#1318479
Komentarz
-
Komentarz