Jurij, możesz jutro sprawdzić u mnie :wink:
[O2FL] Doposażenie w kilka rzeczy
Zwiń
X
-
Wiecie co Panowie... tak mnie zastanawia jeszcze jedna rzecz...
Ile by było kosztów i roboty żeby skrzynie zmienić?
Na DSG albo na 6 biegowy manual?
W sumie to bardziej manual bo przy DSG to trzeba pół auta rozebrać zeby nawet pedały powymieniać :P
Dałoby radę to ogarnąć czy całkowicie nieopłacalne i za duża rzeźba?
Komentarz
-
-
Chłopie daj spokój z tymi bajerami, cena auta ci podskoczy o połowę, a i tak za 3 lata pozbędziesz się tego badziewia i wejdziesz w nowy model., komuś zrobisz prezent. Jak już kupować to nowe z bajerami a tak to lepiej jechać na wakacje a nie inwestować w pierdoły co nic nie dają. Na jakiego wałka ci czujniki z przodu? Jakieś columbusy itd. Lepiej częściej zmienić opony na zimę i lepsze paliwo lać.Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
-
matompra, a co Ty tak defetyzm siejesz? :evil:->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matompraLepiej częściej zmienić opony na zimę i lepsze paliwo laćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Oki rodaczek,
postaram się przyjechać na te spotkania w najbliższy poniedziałek, mam nadzieje że mi się uda wykrzesać troszkę czasu
Wiem że nie jest to jakieś skomplikowane strasznie ale wolał bym tego całkowicie sam nie robić i chodzi mi bardziej o późniejsze ustawianie wszystkiego w komputerze bo kilka śrubokrętów i młotek mam więc z samym montażem jakoś powinno pójść...
Pozdro
Komentarz
-
-
matompra, to akurat co ma sens a co nie zostaw do oceny temu co chce zakładać te rzeczy..
Opony zmieniam wtedy gdy jest potrzeba a nie jak mi ktoś powie że powinienem.. Tak więc o moje opony czy paliwo martwić się nie musisz.
Czujniki z przodu ma mój ojciec w jecie i bardzo fajna sprawa.
To jest indywidualna kwestia upodobań co jest przydatne i fajne a co nie.
Columbus moim zdaniem byłby w sam raz dla mnie.. teraz mam radio z dvd jakieś chinskie i musze navi oddzielnie mieć... wszystko w jednym byłoby jak dla mnie dobre.
Komentarz
-
-
nie wiem, chyba się jednak starzeję, kiedyś bawiłem się w bajerki do auta, śniłem , marzyłem i kombinowałem. Kupując kolejne auto już mnie to przestało bawić, tym bardziej że auto to nie człowiek i nie odwdzięczy się w niczym, traktuj jako wozidełko i już. Kupa blachy i tyle, ale fakt jak ktoś ma na zbytku trochę grosza to jego sprawa, na tym forum zbyt często czytam "pamiętniki" użytkowników i moim zdaniem ludzie głupawki dostają na punkcie swoich aut.Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
Komentarz
-
-
matompra, to szybko się starzejesz........->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
bo jaki jest sens kupować gołe auto a potem je doposażać, nie kumam tego. Nigdy to nie będzie tak wyglądało jak oryginalne. Moim zdaniem sprzedać wraka i kupić coś nowszego - lepsze rozwiązanie.Witam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
Komentarz
-
-
matompra, auta nie zamierzam szybko sprzedawać.. Wyposażone jest takie jak mój Tata stwierdził że mu bedzie pasowało.. mi nie pasuje wyposażenie ale auto pasuje mimo że nie jest szczytem moich marzeń..
Dlatego właśnie chcę dołożyć te rzeczy które moim zdaniem będą mi przydatne. A z tego co widzę to mamy tu na forum paru specjalistów którzy dokładają różne rzeczy i wygląda to jak fabryczne..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez matompraNigdy to nie będzie tak wyglądało jak oryginalne.
i będziesz zdziwiony, nie żebym się chwalił....
więc nie jest to żaden argument :P->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
krzynol, nie wątpię w jakość Twojej pracy ale np. z takim ksenonem to jest szarpania i rozbierania a nie wierzę, że to niema żadnego wpływu na trzeszczenie plastików. Oczywiście uważam, że doposażanie auta to dobra droga ale nie można mówić, że będzie jak fabryka bo nie będzie - gdzieś się trzeba wlutować, trochę plastików rozebrać itd.
Znaleźć takiego doktora jak Ty to też nie lada wyzwanie.Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
Kilka razy ściągałem ramkę przy lewarku skrzyni i trzeszczy, schowek tez wyjmowałem i lampka świeci cały czas. Wiem pierdoły ale nikt mi nie wmówi, że jak kilkanaście razy rozbierzemy jakis plastik to nie będzie później skrzypiał
Tam gdzie nie grzebałem to trzeszczy
W poprzednim aucie czarowałem z drzwiami i to one najwięcej odgłosów wydawałySprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
Komentarz