Zamieszczone przez marlej108
Podłokietnik do O2
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Podłokietnik do O2
Witam.
Stwierdziłem, że jedynej rzeczy której mi brakuje w mojej nowo nabytej O2, to podłokietnik (oczywiście oryginalny), w związku z czym chciałbym doposażyć swoją wersję classic w taki oto przydatny przedmiot.
Oczywiście na alledrogo nie brakuje oryginałów w "bardzo dobrym stanie" za 450-600zł, ale nie ma sprzedających z okolic Warszawy, bądź samej Warszawy. Wiadomo, sprzedawca może powiedzieć przez tel., że stan super, a w rzeczywistości będzie co innego.
W związku z czym, mam pytanie, może ktoś ma do odsprzedanie taki podłokietnik (jak na zdjęciu)? Najlepiej z Wawy bądź okolic, ale nie koniecznie. Lub gdzie mogę kupić. Oczywiście najłatwiej w ASO, ale tam kosztuje 1800zł, trochę za dużo jak na kawał plastika.
Aha, przy montażu na co mam zwrócić uwagę?
Pozdrawiam,
JurijZałączone pliki-----
Yuriy
-
-
Yuriy zerknij na obrazek w moim poście http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...154321#1154321 sprawdź czy masz śrubę dystansową (jej zdjęcie jest w poście powyżej) i "nakładki" do których można wkręcić śrubki 5tki
Ja kupowałem używkę od tego gościa http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=10907192 , jak nie jesteś pewien proś o dosłanie zdjęć w lepszej jakości (mnie dosłał).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YuriyCO to jest "misiek wro" ?
Nie ukrywam, ze mam jeszcze bariere jezykowa.
Dziekuje bardzo za podpowiedzi?
A od superba bedzie pasowal oscien plastikow,?
ale bariera językowa wyjaśnia wszystko, więc poniżej wyjaśnienie
Zamieszczone przez piotrek_gdyYuriy, kup od superbmana na alledrogo albo od misiek^wro
Allegro - SUPERBMAN
a tu masz namiar na
misiek^wro
pzdr
WallyByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Wally, przynajmniej sie posmiales
Dzieki za podpowiedz. Podlokietnik na bank kupie za kilka miesiecy. Splukalem sie na autko.
Ale teraz chce kupic: http://allegro.pl/schowek-podszybie-...651044430.html
Tez mi sie przyda zamykany schowek, a nie wielka dziura.
Pozdrawiam.-----
Yuriy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YuriyWally, przynajmniej sie posmiales
Zamieszczone przez YuriyDzieki za podpowiedz. Podlokietnik na bank kupie za kilka miesiecy. Splukalem sie na autko.
Pozdrawiam.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez YuriyWally, przynajmniej sie posmiales
Zamieszczone przez YuriyDzieki za podpowiedz. Podlokietnik na bank kupie za kilka miesiecy. Splukalem sie na autko.
Pozdrawiam.
Wally, dziekuje Ci bardzo.-----
Yuriy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez YuriyNo fajny ten ostatni. Biore.
Wally, dziekuje Ci bardzo.Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rodaczekZamieszczone przez Wallyi będzie kolorowoByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201Ja tez jestem na zakupie podłokietnika ale uwazam ze 450 zła + przesyłka czyli ok 500 zł to za duzo czekam na jakas okazje
ja trafiłem wszystko za 400(z przesyłką) - dokładnie taki jak na zdjęciu na początku i dodatkowo miałem podświetlana zapalniczkę i ręczny obszyty skórą :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201to jest kwota do przyjeciaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201ja tez tak robie od miesiaca widocznie musze poczekac jeszcze 3 miesiace :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez mati8201ja tez tak robie od miesiaca widocznie musze poczekac jeszcze 3 miesiace :lol:
Kto pierwszy ten lepszy!
[ Dodano: Nie 03 Lis, 13 09:15 ]
Zamieszczone przez WallyZamieszczone przez mati8201to jest kwota do przyjecia-----
Yuriy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201a widzisz ja na allegro znalazłem swoja octavie 1 roczny samochód szukałem go 1 rok i nie załuje - kupione od prywatnej osoby a nie komis
Natomiast wiekszosc to sa wlasnie handlarze, ktorzy sprowadzaja auta z duzym przebiegiem i cofaja licznik, albo z malym przebiegiem, tylko ze bite czteroslady.
Niedawno golfa IV sprzedalem do komisa, to ci co brali przyznali sie ze maja uklad z pobliskimi warsztatami i stacjami diagnostycznymi, ze jak klient od tego komisu zaprowadzi do takiej stacji samochod na ogledziny to mowia ze auto jest w porzadku i dostaja za to kase. No i jak tu kipic auto.-----
Yuriy
Komentarz
-
Komentarz