To pierwszy miesiąc w historii od dawna, gdy w pierwszej 10-tce NIE MA ŻADNEJ SKODYOctavia przegrała 1 egzemplarzem (222 sztuki) z Mazdą 3 (223 sztuki) i wypadła z pierwszej 10tki.
Witam.
Stwierdziłem, że jedynej rzeczy której mi brakuje w mojej nowo nabytej O2, to podłokietnik (oczywiście oryginalny), w związku z czym chciałbym doposażyć swoją wersję classic w taki oto przydatny przedmiot.
Oczywiście na alledrogo nie brakuje oryginałów w "bardzo dobrym stanie" za 450-600zł, ale nie ma sprzedających z okolic Warszawy, bądź samej Warszawy. Wiadomo, sprzedawca może powiedzieć przez tel., że stan super, a w rzeczywistości będzie co innego.
W związku z czym, mam pytanie, może ktoś ma do odsprzedanie taki podłokietnik (jak na zdjęciu)? Najlepiej z Wawy bądź okolic, ale nie koniecznie. Lub gdzie mogę kupić. Oczywiście najłatwiej w ASO, ale tam kosztuje 1800zł, trochę za dużo jak na kawał plastika.
Aha, przy montażu na co mam zwrócić uwagę?
Pozdrawiam,
Jurij
Yuriy zerknij na obrazek w moim poście http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...154321#1154321 sprawdź czy masz śrubę dystansową (jej zdjęcie jest w poście powyżej) i "nakładki" do których można wkręcić śrubki 5tki
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Wally, przynajmniej sie posmiales
Dzieki za podpowiedz. Podlokietnik na bank kupie za kilka miesiecy. Splukalem sie na autko.
Ale teraz chce kupic: http://allegro.pl/schowek-podszybie-...651044430.html
Tez mi sie przyda zamykany schowek, a nie wielka dziura.
Pozdrawiam.
Dzieki za podpowiedz. Podlokietnik na bank kupie za kilka miesiecy. Splukalem sie na autko.
Pozdrawiam.
poszukaj używki np. TUTAJ taniej o połowę a nie wygląda gorzej :wink:
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Pozdrawiam.
poszukaj używki np. TUTAJ taniej o połowę a nie wygląda gorzej :wink:
No fajny ten ostatni. Biore.
Wally, dziekuje Ci bardzo.
Ja tez jestem na zakupie podłokietnika ale uwazam ze 450 zła + przesyłka czyli ok 500 zł to za duzo czekam na jakas okazje
ja trafiłem wszystko za 400(z przesyłką) - dokładnie taki jak na zdjęciu na początku i dodatkowo miałem podświetlana zapalniczkę i ręczny obszyty skórą :szeroki_usmiech
ja tez tak robie od miesiaca widocznie musze poczekac jeszcze 3 miesiace :lol:
w końcu się trafi
To sie robi konkurencja
Kto pierwszy ten lepszy!
[ Dodano: Nie 03 Lis, 13 09:15 ]
Zamieszczone przez Wally
Zamieszczone przez mati8201
to jest kwota do przyjecia
no ale allegro przez 3 albo 4 miesiące przeglądane dzień w dzień :lol:
Jak tak robilem jak octavie szukalem. Ale na allegro to szajs sprowadzany. Dopiero od dealera kupilem. Wiem, ze przeplacilem, ale mam pewnosc co do autka, a nie jakis tam czteroslad.
a widzisz ja na allegro znalazłem swoja octavie 1 roczny samochód szukałem go 1 rok i nie załuje - kupione od prywatnej osoby a nie komis
Nie no da sie znalesc fajne autko. Ja mam drugie dostawcze Mitsubishi l400 z 99r kupione wlasnie na allegro od prywatnej osoby. Wyjatkowo niezawodny samochod.
Natomiast wiekszosc to sa wlasnie handlarze, ktorzy sprowadzaja auta z duzym przebiegiem i cofaja licznik, albo z malym przebiegiem, tylko ze bite czteroslady.
Niedawno golfa IV sprzedalem do komisa, to ci co brali przyznali sie ze maja uklad z pobliskimi warsztatami i stacjami diagnostycznymi, ze jak klient od tego komisu zaprowadzi do takiej stacji samochod na ogledziny to mowia ze auto jest w porzadku i dostaja za to kase. No i jak tu kipic auto.
Komentarz