Nikmati keseruan SBOTOTO, permainan yang menawarkan hadiah berkualitas dan pengalaman bermain tanpa hambatan. Semakin sering bermain, semakin terasa peningkatan kemampuan dalam setiap game
Kolega ma pewnie takie radio i na stronie 8 instrukcji tego radia jest napisane :
Włączenie zewnętrznego źródła dźwięku: – Naciśnij przycisk CD i ponownie CD , by wybrać wejście wewnętrzne AUX - IN .
Odtwarzanie rozpocznie się automatycznie bezpośrednio po przyłączeniu
źródła zewnętrznego.
Ale warunek jest taki by posiadać Wejście do podłączenia zewnętrznych źródeł dźwięku AUX-IN które znajduje się pod podłokietnikiem foteli przednich i jest oznaczone napisem AUX.
darwiusz No i co do kodowania to ma być takie :
050004000001 ( jeżeli są 4 głośniki przód + tył )
050002000001 ( jeżeli dwa tylko przód )
Jak nie miałeś AUX i nie było zakodowane to bajt0 , bit0 ( zaznaczone ) i w tym samym bajcie bit 2 ( zaznaczone) , reszta bez zmian i powinno działać .
Jest to kodowanie do radia blues skody 1Z0 035 152 E .
[ Dodano: Pon 03 Lut, 14 15:17 ]
a czy ktoś pomógłby mi zakodować to radio ,nie posiadam komputera i kabla do kodowania ,jestem z Warszawy[/quote]
Podepnę się pod wątek - kto by zrobił takie odkodowywanie w Krakowie lub okolicach? Jakkis hobbysta, albo zakład.
Mam dokladnie takie radio jak kolega, czyli:
Nikmati keseruan SBOTOTO, permainan yang menawarkan hadiah berkualitas dan pengalaman bermain tanpa hambatan. Semakin sering bermain, semakin terasa peningkatan kemampuan dalam setiap game
Albo jakis link do kompletnej instrukcji jak to zrobic samemu Ale nie mam ani kabla, ani jacka wyprowadzonego (auto bez podłokietnika) ani zmieniarki plyt w schowku.
witam,
na zdjęciu jest radio mellody a ja mam radio blues, do radia dokupiłem taki kabelek http://allegro.pl/wejscie-aux-line-i...901238430.html
( musiałem wtyczkę obłamać bo była za wielka) i (kabelek z jednej strony jack a z drugiej czincz ) wpoiłem w radio a kolega z forum w 2 minuty zakodował mi radio i działa aux
@darwiusz
Ten kabel który kupiłeś rozumiem ze pasuje P&P z tyłu radia (nie liczac tego odłamania wtyczki) ?
I druga sprawa, 2 x wejście AUX są pod tego czincza/jacka, a do czego idą pozostałę 2 x wyjście Line - out ?
Witam
Mam radio Audi Concert plus, podłączałem Ipod-a przez adapter „kasetę” ale już dawno zaczął mnie wkurzać kabel zwisający z radia przez całą konsolę główną, do tego wygląda to trochę nie estetycznie.
Widziałem u kumpla w Seacie Ibizie oryginale wejście AUX w tunelu głównym i postanowiłem sobie takie coś zamontować.
Jeżeli nasze radio ma z tyłu miejsce na wtyk z wejściem AUX to trzeba tylko kupić kabelek i podłączyć to do kostki na tunelu środkowym, koszt takiego kabelka to chyba ok.
[ Dodano: Czw 06 Lut, 14 12:44 ]
Zamieszczone przez lockin
@darwiusz
Ten kabel który kupiłeś rozumiem ze pasuje P&P z tyłu radia (nie liczac tego odłamania wtyczki) ?
I druga sprawa, 2 x wejście AUX są pod tego czincza/jacka, a do czego idą pozostałę 2 x wyjście Line - out ?
Panowie, a w Warszawie jest ktos w stanie od A do Z pomoc w montazu AUX-IN do radia Blues w O2FL ?
Potrzebuje pomocy jakie konkretnie kostki/kable zakupic, montaz oraz pozniej pomoc osoby z komputerem w celu zakodowania wejscia.
Podepnę się delikatnie...
Czy możecie mi w skrócie podsumować jakie radia występowały w OIIRS ?
Jakie (jeżeli w ogóle) są możliwości montażu Bolero czy Columbusa ?
Panowie, ponowię pytanie jednego z przedmówców: czy w Warszawie jest ktoś w stanie od A do Z pomoc w montażu AUX-IN do radia Blues w O2FL ?
Interesuje mnie montaż kabla w półce pod radiem + zakodowanie wejścia.
Czy ew. podejmie się ktoś takiej instalacji jeżeli tak to za ile? (materiały+robocizna)
Ktoś może montował i podeśle linka do sprzętu który by działa w radiu blues w Octavii 2012r? Chodzi mi o sprawdzony sprzęt najlepiej żeby można było z tym radiu użyć pendriva z muzyką.
Komentarz