Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
No to napisz jaki masz sterownik kierownicy obecnie. Może nie trzeba będzie wymieniać.
Kierownica jaką byś chciał kosztuje około 800-1000 zł w stanie takim żeby działała u Ciebie. Do tego poduszka około 400-500 zł.
Masz taką kasę? + możliwe, że sterownik do wymiany.
koleś Aleś mnie pocieszył Sterownik muszę sprawdzić bo jakoś nie bylo wcześniej mi to potrzebne. A czy jeśli kierownica nie była by tak ścięta na dole a normalnie okrągła to też wchodzimy w mniej więcej takie koszty?
Zależy w jakim stanie kupisz. Przeważnie są do szycia bo "skóra" w nich szybko się wyciera. Jak kupisz od Superba to będzie taniej. Bo jakbyś chciał taką ściętą to musisz kupić dwie. Jedną ściętą i drugą z której weźmiesz przyciski działające w Octavii II.
Do wymiany na CK lub CH jeśli chcesz kierownicę poliftową lub z Superba.
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Panowie podpowiedzcie jak wygląda sprawa połączenia pierścień ślizgowy - poducha/przyciski przy O2 przed FL bez multifunkcji (fabrycznie). Da się przerobić mój oryginalny przewód o nr 1K0971584 dorabiając tylko wyjście na kostkę przycisków? Jeśli tak mogę prosić o schemat z numerami kostek i pinów? Czy lepiej kupić 3T0971584A z np. S2FL? Kostki do samej poduszki i taśmy ślizgowej mechanicznie wyglądają tak samo, kwestia pewnie opinowania. Jeszcze dla ułatwienia - docelowo przyciski 5E0919719F, korona kierownicy ścięta od spodu - mechanicznie z OIIIRS pasuje?, sterownik pod kierę 1K0953549CH i poduszka O3/S2FL/RAPID (tutaj chyba wszystko jedno?)
Kabelek robisz jak do kiery przedliftowej. Mogę wysłać wtyczkę z kabelkami lub przyjedź to zrobię.
Jak kupisz kabelek z S2 to będziesz musiał dokupić wtyczkę i ją wymienić zamieniając jednocześnie piny 1 i 3
Komentarz