Posiadam vcds 12.12 i nie mogę zakodować trybu amerykańskiego w OIIFL AMBIENTE. Zmieniam w BAJT 11 BIT 0 i coś mi nie chce się zakodować,jak inaczej to sprawdzić(zrobić)?p.s. Czy można kodować na włączonym silniku czy trzeba na zapłonie,bo przy ostatniej zabawie padł akumulator.
fotele O2FL RS
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez greg2210proszę o podpowiedz czy fotele w O2FL RS są wygodne??kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
ojj chyba wpisałem post do złego forum
kupiłem fotele od O2FL RS do O2FL elegance i w nich wcześńiej nie ssiedziałęm stad moje obawy przyszły za póżno po zakupie
[ Dodano: Pon 22 Wrz, 14 21:48 ]
ale jak najbardziej prosze o komentarza przynajmniej do czasu dostarczenia przesyłki przez kuriera potem sam sie wypowiem
Komentarz
-
-
greg2210, pocieszę cię, że gdybyś kupił fotele od O2 RS to równie dobrze by ci się w nich siedziało bo są takie same :wink:
no ale pewnie za to FL troszkę dopłaciłeś :lol:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Fotele z przodu są bardzo wygodne i świetnie trzymają (żona w szybkich zakrętach nie marudzi :wink: ), niestety minus jest taki, że osoby o bardziej krągłych kształtach po prostu się nie mieszczą.
Dodam na marginesie, że tylna kanapa bardzo sztywna, chociaż nie wiem jak jest w zwykłej wersji.
Komentarz
-
-
A właśnie moze wklei ktoś foto foteli z rs przed i po fl?
Greg pokaż coś tam kupił :lol: :lol:MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
namo
-
No właśnie mam takie same co kolega zamieścił na zdjęciachobecnie fotele są u kolegi tapicerka tu dołoży tam podciagnie
jak to fotele używane w stanie idealnym jednak posiadały małe wygniecenia boczne myślę że jutro je odzyskać i w tygodniu zamontuje
[ Dodano: Pią 26 Wrz, 14 13:27 ]
Teraz poszukuje panela climatronica z funkcją pod grzewanych stołków sterownika itd .... wtedy dupeczki bada cieple
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg2210Teraz poszukuje panela climatronica z funkcją pod grzewanych stołków sterownika itd .... wtedy dupeczki bada ciepletylko że poschodziła czarna farba z niego ;/ Nie widać tego bardzo jak się zamontuje ale widać :P
Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
właśnie u Mnie jest wersja FL ale dziekuje za checidzwoniłem do Gościa który sprzedał mi fotele i okazuje sie ze ma panel climatronic z grzanymi stołkami z tego samego rsa
jak zadzwonie do niego jeszcze raz okaze sie ze ma sterownik i wiązkę tylko ze cieżki w gadce nie samowicie i na raz wszystkiego nieogarnia hehh
[ Dodano: Wto 30 Wrz, 14 13:47 ]
mam pytanie dotyczace climatronica zamówiłem na allegro z funkcja podgrzewania ale ktoś mi powiedział ze moze być problem bo w rsie byly dwa modele siedzen i moze ten panel nie podejsc z racji ilości pinów czy jakos tak ??? cos mówil o SP2 ?? niezrozumialem
[ Dodano: Sro 01 Paź, 14 23:59 ]
są siedzenia i jest luxtroche inaczej się siedzi musze sie przyzwyczaić przejechałem sie dopiero 5km od mechanika
[ Dodano: Pon 06 Paź, 14 07:59 ]
stwierdzam że siedzenia są bardzo wygodne trzymanie boczne tez jest ok ale nie są męczące boczkiktos pisał że osoby grubsze beda miec ciasno ale troszke to przesadzone jeżdzi się jak w innym szkodniku
Komentarz
-
Komentarz