[OII FL]Rozpiska pinów CE
Zwiń
X
-
te piny z batpolu to są hmmm - jak Dacia... i na dodatek droższe niż w ASO.
można kupić jak się jest przypartym do muru (np. taki bordnetz), ale ja wolę oryginały
przykładowy 000979009 u niego kosztuje 60gr, w aso 45gr... a o ich jakości już nie wspomnę
do czego potrzebujesz pinów - jakie numery styków?
nie będę przepisywał 37 numerów katalogowychPozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Rozpiska pinów CE
Zamieszczone przez Enriquezte piny z batpolu to są hmmm - jak Dacia... i na dodatek droższe niż w ASO.
można kupić jak się jest przypartym do muru (np. taki bordnetz), ale ja wolę oryginały
przykładowy 000979009 u niego kosztuje 60gr, w aso 45gr... a o ich jakości już nie wspomnę
do czego potrzebujesz pinów - jakie numery styków?
nie będę przepisywał 37 numerów katalogowych
skad wiec takie info, ze w aso mozna dostac piny ??
Komentarz
-
-
Enriquez, jak masz dojścia w ASO, to coś takiego kupisz. Jak nie, to "proszę pana, nie ma, jest tylko z kabelkiem, 12 netto, proszę pana..."
Dacia nie Dacia, dla przeciętnego zjadacza kabelkologicznego chleba oferty dostawców alternatywnych są tym, co sprowadza pozyskiwanie pinów do rozsądnych kosztów.
W PL jest parę innych niedostępnych specyfików, np. tulejki do montażu uszczelniaczy pompowtryskiwaczy – zestaw T10056 - nie do kupienia przez normalnego śmiertelnika. W PL nie ma, w GB się da.
[ Dodano: Pon 17 Lis, 14 23:48 ]
Chociaż spróbuję, przetestuję moje ulubione ASO i dam znać, jak to jest z tymi pinami ;-)
Jutro...Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Komentarz
-
Komentarz