Nie wiem jak jest we FL, podejrzewam,że tak samo, ale do mojej O2 weszły żarówki 39mm bez żadnego problemu,lekko tylko blaszkę dogiąłem.Co do błędu, to szukaj żarówek Can bus. Wpisz w allegro led can i jest tego pełno. Ja kupiłem bodajże po 3.51zł za sztukę i żaden błąd nie wyskakuje.
Pozdrawiam
Nie wiem jak jest we FL, podejrzewam,że tak samo, ale do mojej O2 weszły żarówki 39mm bez żadnego problemu,lekko tylko blaszkę dogiąłem.Co do błędu, to szukaj żarówek Can bus. Wpisz w allegro led can i jest tego pełno. Ja kupiłem bodajże po 3.51zł za sztukę i żaden błąd nie wyskakuje.
Pozdrawiam
Weź mi wyslij link do aukcji z której kupowałes . Ja juz kupowałem z allegro i sprzedawcy oszukuja w opisach niby piszą ze nie wywalaja błędu a życie pokazuje co innego .
Weź mi wyslij link do aukcji z której kupowałes . Ja juz kupowałem z allegro i sprzedawcy oszukuja w opisach niby piszą ze nie wywalaja błędu a życie pokazuje co innego .
U mnie w oświetleniu tablicy rej. siedzą takie dwie sztuki i żadnego błędu nie wyrzuca.
Tak się trochę podłączę do tematu, czy w O2FL takie i takie żarówki zamiast oświetlenia wnętrza / bagażnika będą powodowały świecenie się lampki na zegarach? Dodatkowo czy nie będą za mocne albo za słabe? Bo są różne opcje (3, 5, 9, 13 LED) i nie wiem co wybrać.
A dodatkowe pytanie, czy jak od jakiegoś czasu non stop świeci mi się lampka o spalonej żarówce, a wszystkie działają (jak Octavia postoi w suchym garażu to na trochę to znika), to można jakoś się magicznie dowiedzieć co ten błąd powoduje?
Za dobre led-y trzeba dobrze zapłacić, tak to niestety wygląda. Inaczej takie dziwne tematy wychodzą jak pisałem wyżej lub po niedługim czasie zaczynają migać.
Osobiście kupiłem u sprzedawcy, którego nick podałem pare postów wyżej.
Jak dotąd żadna żarówka LED-owa nie zgasła, nie mrugają, nic niepokojącego się z nimi nie dzieje, a mam ich sporo:
-podświetlenie tablicy rejestracyjnej
-przednie postojówki
-doświetlanie przestrzeni drzwi
-lampki w drzwiach
-lampki podsufitki
Grunt to kupić z dobrego źródła.
Zamówiłem na próbę do bagażnika tutaj. Zobaczymy, jak mi się spodoba to zamówię jeszcze do wnętrza. Tylko do tej lampki "do czytania" wybrać takie jak podesłałem 9LED czy z soczewką?
Komentarz