No już niech ci wątroba nie gnije, że tym razy nie pokazałeś na co was stać... Powinieneś spisać numery, poprosić znajomego policjanta by sprawdził gdzie gość mieszka i o godz 22 przez okno wrzucił mu do chaty cegłę z przywiązanym do niej wyzwaniem na ćwiartkę. :twisted:
Filtr powietrza
Zwiń
X
-
Filtr powietrza
Szanowni klubowicze : co ile wymieniacie filtr powietrza???
tak jak w instrukcji co 60 kkm czy częściej.
Ostatnio przeglądałem instrukcję i dotychczas byłem pewien że wymiana filtra powietrza jest wykonywana w trakcie przeglądu- mam zmienny okres ale się nieco zdziwiłem bo wymiana jest przewidziana dopiero po 60 kkm....O II fl kombi elegance
-
-
Zamieszczone przez Nexus6max co 15 kkm - filtr oleju, powietrzaPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Gość
nie wiedzialem ze filtr powietrza zalecaja tak rzadko wymieniac bo ja zawsze z innymi czyli co 15 kkm, poza paliwa :szeroki_usmiech
PS. filtr powietrza jest nie drogi, po co na nim oszczedzac.
Komentarz
-
Ja wymieniam tak:
filtr paliwa 2x w roku
filtr powietrza przy kazdej wymianie oleju ok 10-12 tys km
filtr oleju kazda wymiana oleju
filtr kabinowy 2 x w roku (w tym zawsze na wiosne zmieniam bo bardziej wilgotno w zimie)
Pozdr.
BartekRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Gość
Przemo nie zwrocilem uwagi ze masz O2 wiec ceny wyzsze :wink:
zajrzyj w ten temat http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=32 i napisz PW do ktoregos z chlopakow (np. Elemenateur) mysle ze spokojnie da Ci lepsza cene. Ja koncem miesiaca zmieniam filtry olej i ceny fajne ma.
Komentarz
Komentarz