Agamek12, Z tym Lukoilem to tak bylo, ale ostatnio (jakies 3-5 tygodni) nie widze zeby byla roznica miedzy cena w tygodniu a ta w sobote/niedziele
[O2 FL] Montaż chlapaczy
Zwiń
X
-
[O2 FL] Montaż chlapaczy
Żeby łatwiej było znaleźć, oraz na potrzeby tematu [FAQ] - Spis modyfikacji O2 założyłem nowy temat.
Wczoraj (08 Lut 2010) w końcu znalazłem czas żeby zamontować tylne chlapacze. Oto foto-relacja:
Przed operacją (dobrze, że byłem w myjni poprzedniego dnia )
Bez koła:
Komplet gotowy do montażu:
Ktoś prosił o zdjęcie spinek. Proszę bardzo:
Spinka założona na wyściółkę błotnika (najpierw użyłem wiertła 2mm, a potem 5,5mm. Wg mnie nie potrzeba 6mm dziury, tak naprawdę 3 mm jest więcej niż trzeba):
Widok z tylu po założeniu:
Widok z tylu z kołem:
I z przodu:
Całość zajęła mi ze 30 minut, ale to dlatego, że najpierw dokładnie czyściłem część błotnika, na którą chlapacz "wchodzi". Mam nadzieje, że komuś się to przyda
-
-
mirekm71,
Hej. No faktycznie bardziej "smukło" tym bardziej, że ja mam kolor srebrny to będzie jeszcze bardziej kontrastować. Z drugiej strony mam wszystko w kolorach srebrno-czarnych.
Jeśli ktoś ma namiar na chlapacze jak kolega Mirek (fotka wyżej) to proszę o wpisy.
Pozdro.Ślicznotka: O2 FL :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karoldab82Jeśli ktoś ma namiar na chlapacze jak kolega Mirek (fotka wyżej) to proszę o wpisy
Możesz sprawdzić też na www.skodaczesci.pl
lub http://allegro.pl/chlapacze-tyl-skod...352733684.html
Komentarz
-
-
czy te chlapacze na poniższej aukcji to wersja style czy classic?
Bo nie ma zadnego info na ten temat a chciałbym żeby pasowały do tych?
Dzięki z góry za pomoc :-)Jest: Srebrna OII FL Combi 2.0 TDI CR CFHC 4x4 2012
Była: Czarna OII Combi 1,9 TDI BXE 4x4 2007
Komentarz
-
-
dawcio, za przód i tył? Czy tylko jedna oś?Jest: Srebrna OII FL Combi 2.0 TDI CR CFHC 4x4 2012
Komentarz
-
-
dawcio, ja się przymierzałem do chlapaczy style na obie osie..... :?Jest: Srebrna OII FL Combi 2.0 TDI CR CFHC 4x4 2012
Komentarz
-
Komentarz