A jakie są w ORI w O2FL (clasic czy style) jak wychodzi z fabryki :?:
[O2 FL] Montaż chlapaczy
Zwiń
X
-
-
Dołączam się do pytania. Dzwoniłem do ASO, to mówili, że STYLE nie ma do O2 i, że mogą mi zamówić Classic. Jednak bardziej ze względów wizualnych jestem przekonany za Style, ale nie wiem gdzie je dostać...
Komentarz
-
Bzdury gadają i tyle.Zamieszczone przez marr1uszASO, to mówili, że STYLE nie ma do O2
Swoje brałem z allegro, uzytkownik skoda-allegro [email protected], ale to było w 2012 roku, teraz to konto już nie jest aktywne.Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
Dawałeś jakąś konkretną folię, czy coś typu folia podkładkowa ochronna jak pod CB?Zamieszczone przez mariuszpoliceJa pod chlapacze dawałem bezbarwną folię, żeby nie wycierał się lakier pod chlapaczami, bo później rudy potrafi wyjść z pod chlapacza.
A chlapacze czy do O2, czy do O2FL są te same.
Oraz pytanie: orientujecie się czy są takie same folie jak ORI naklejone na tylny błotnik, z tym że na przód w OIIFL?
Komentarz
-
@marr1usz - Ja kupowałem STYLE do O2FL w Wałbrzyskim ASO. Koszt pary koło 55 zł czyli kpl około 110 złociszy.
CLASSIC też mieli w tej samej cenie.
Jakieś 4-5 miesięcy temu.
Komentarz
-
ja wczoraj kupowałem STYLE w Wieliczce 110zł
Jutro montaż
EDIT:
kurierem wysyłają za 15zł
Komentarz
-
No powiedzieli mi, że Style nie mają do O2, bo są one do O2FL... Też zamówiłem, odbiór po świętach i montaż po umyciu samochodu
Komentarz
-
Trzeba kupować Style i nie pytać się czy pasują do przed liftowej.Ja tak kupowałem i dzisiaj je założyłem ,aha żadnych folii nie dawałem bo i po co ?
Komentarz
-
i to udowadnia ze w ASO pracują .... ale na szczęście nie wszystkichZamieszczone przez marr1uszNo powiedzieli mi, że Style nie mają do O2, bo są one do O2FL... Też zamówiłem, odbiór po świętach i montaż po umyciu samochodu
ja od razu miałem Style przy odbiorze Tour II :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Komentarz
-
U mnie idą przednie chlapacze w odstawkę. Po 5 latach wyskoczyła ruda w okolicy łączenia progu z błotnikiem. Z tyłu jest ok. Tak jak czytałem że z przodu gromadzi się syf pod filcem i przez chlapacze woda nie ścieka i mikroklimat dla rudej jak znalazł...::d- -b::..
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz