Przewód fi20 z kabiny do silnika po stronie pasażera

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marc
    Classic
    • 2012
    • 1

Zamieszczone przez orzel720
    Zamieszczone przez kazik4x4
    W razie kontroli ze skarbowego mówisz, że miałeś klientów którzy płacili gotówką za roboty, nie chcieli faktur tylko paragony więc nie żądałeś od nich żadnych danych.
    A wtedy kontrolujący mówi: proszę pokazać mi paragony na te kwotę - bo przecież w kasie robi się rolka kopii ...

P.S. A miałeś tę "przyjemność" mieć taką kontrolę?
    orzeł, czy ty czytasz ze zrozumieniem?? Zacytowałeś moje słowa, w których ja mówiłem o paragonach, więc skoro mówiłem to one są i nie ma problemu żeby je pokazać, bo po to się je drukuje, żeby były na podkładkę do przychodu... rozumiesz teraz?
    Bo na logikę wracając do początku wątku jaki sens miała by ta cała nasza pralnia gotówki, gdyby jej się nie puszczało przez kase lub FV?? Żaden.
    Wpomniałem o paragonach w sensie paragony fiskanego, a ty poszedłeś tropem "na paragon - znaczy bez rachunku"

Kontrole miałem. Dochodowy, VAT, z dawnej "dwudziestki" także :?
  • lymrscx
    Classic
    • 2010
    • 5

Witam
    Proszę o podpowiedź jak poprowadzić przewód z kabiny do silnika po stronie pasażera. Montuje ogrzewanie elektryczne Defa i z tym mam mały problem. Może jakieś fotki

Komentarz

• marekzu
      L&K
      • 2007
      • 1412
      • Superb II combi (3V5)

Taki przewód to tylko wiercąc extra otwór gdzieś w grodzi za schowkiem

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Po prawej i lewej przechodzi wiazka elektryczna. Po prawej za schowkiem idzie glownie ta do ABSu. Fi20 to przeciez jakis ogromny jak na samochod przewod. Co to jakis LGY 120mm2??
        Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...