Rozglądam się za czymś nowszym i trafiłem na taką ofertę - gościu pisze że to klimatyzacja dwustrefowa. Co wy na to? Bo mnie coś tu nie pasuje.
Klimatyzacja
Zwiń
X
-
Ale ja tu widzę zwykłą klimę. Jeżeli są cyferki na pierwszym pokrętle (na tapatalk słabo widać) to jest to półautomat i tylko tyle.
Wysłane przy użyciu Tapatalk
Ostatnio edytowany przez georgg; 28340.
-
-
Nawet nie ma nawiewów na tylnia kanapę----> ! biała MurzyNka ! <----
---->było 101km 260NM jest 136km 312NM<----
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962 Zobacz wpisklima półautomatyczna tzn albo włączasz albo wyłączasz. Nie ma możliwości regulacji temp.
To co piszesz dotyczy klimatyzacji manualnej a nie półautomatycznej czyli climatika która sama utrzymuje i reguluje zadaną temperaturę ale bez prędkości nawiewów .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wojtenio Zobacz wpisI tu się mylisz i nie wprowadzaj innych w błąd .
To co piszesz dotyczy klimatyzacji manualnej a nie półautomatycznej czyli climatika która sama utrzymuje i reguluje zadaną temperaturę ale bez prędkości nawiewów .Ostatnio edytowany przez andrzej1962; 13449.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez obrus Zobacz wpisNie kłóćcie się. Do roku bodajże 2009 climatic w Octavii był półautomatem, czyli można było ustawić temperaturę. Później Climatic stał się pełnym manualem.
Komentarz
-
Komentarz