Witam. Zakupiłem octavie 2 kombi i nie ma haka, na portalach ogłoszeniowych jest pełno Ale nic wzrokowo nie pasuje, ktoś mógłby coś doradzić?
Problem hak octavia kombi.
Zwiń
X
-
Jak wróci moja fabia to zrobię fotkę haka bo mam chyba taki sam. Masz taką wajche z boku do blokowania haka?Zamieszczone przez maciejjeremy Zobacz wpisNo tak...zajrzałem i jest gniazdo Ale który hak wybrać?Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
-
-
maciejjeremy uzupełnij profil.
Jesteś pewien, że go nie masz? Zaglądałeś pod podłogę bagażnika do koła zapasowego?
Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407

Komentarz
-
-
Dokładnie.Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisJesteś pewien, że go nie masz? Zaglądałeś pod podłogę bagażnika do koła zapasowego?
Powinieneś go mieć w wytłaczance styropianowej w kole zapasowym razem z podnośnikiem i kluczem do kół.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Raczej nie ma tylko dał przykładowe zdjęcie. Wajcha do blokowania jest razem z kulą. U mnie jest inaczej ale gniazdo mam takie same.Zamieszczone przez maciejjeremy Zobacz wpisAndrzej.P ma taki chyba jak potrzebuje
Będzie raczej ciężko kupić to osobno.
Prędzej znajdziesz w komplecie z belką.
Np. tu:
http://allegro.pl/hak-holowniczy-sko...147835802.html
Dzwoń i próbuj się dogadać aby wysłał samą kulę.
I uzupełnij profil.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407

Komentarz
-
-
Jedno i drugieZamieszczone przez koleś Zobacz wpisZamieszczone przez maciejjeremy Zobacz posta
Andrzej.P ma taki chyba jak potrzebuje
Raczej nie ma tylko dał przykładowe zdjęcie. Wajcha do blokowania jest razem z kulą. U mnie jest inaczej ale gniazdo mam takie same.
Fakt, że zdjęcie przykładowe z netu.
Kulę też mam, ale jako komplet z resztą elementów Osobno na sprzedaż nie posiadam.
Jak szukałem kilka lat temu na allegro / olx kompletnej instalacji do O2, to bywały aukcje z samymi kulami. Tu nie mam pewności, ale pewnie od innych Vw powinien ten element pasować - kwestia weryfikacji.
O, przykładowo, tylko cena z kosmosu:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
To już lepiej czasem kupić razem z belką - zdarzają się za 100-150zł - ale to trzeba poszukać.Ostatnio edytowany przez Andrzej.P; 17076.Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
I należy pamiętać, że musi być kluczyk do wajchy.Zamieszczone przez Andrzej.P Zobacz wpisale to trzeba poszukać.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407

Komentarz
-
-
No tak jest najlepiej. Wiadomo, idzie dorobić klucz do zamka, ale to dodatkowe koszty.Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisI należy pamiętać, że musi być kluczyk do wajchySkoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
Komentarz
-
-
Człowiek całe życie się uczy - tego o tych kulach nie wiedziałem. Masz może zdjęcia z widocznymi różnicami obu wersji?Zamieszczone przez Angel Zobacz wpisPamiętajcie że są haki w wersji A i B jeśli chodzi o numer części.
Sprawdzałem możliwość zamontowania kuli A do B i odwrotnie. Niestety nie dało się ich zapiąć.
Przyjrzałem się swojej, widnieje na niej oznaczenie P97 A (choć to A to takie niby R - ciężko powiedzieć).Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
Komentarz
-
Komentarz