Witam. Zakupiłem octavie 2 kombi i nie ma haka, na portalach ogłoszeniowych jest pełno Ale nic wzrokowo nie pasuje, ktoś mógłby coś doradzić?
Problem hak octavia kombi.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez maciejjeremy Zobacz wpisNo tak...zajrzałem i jest gniazdo Ale który hak wybrać?Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
maciejjeremy uzupełnij profil.
Jesteś pewien, że go nie masz? Zaglądałeś pod podłogę bagażnika do koła zapasowego?
Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisJesteś pewien, że go nie masz? Zaglądałeś pod podłogę bagażnika do koła zapasowego?
Powinieneś go mieć w wytłaczance styropianowej w kole zapasowym razem z podnośnikiem i kluczem do kół.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciejjeremy Zobacz wpisAndrzej.P ma taki chyba jak potrzebuje
Będzie raczej ciężko kupić to osobno.
Prędzej znajdziesz w komplecie z belką.
Np. tu:
http://allegro.pl/hak-holowniczy-sko...147835802.html
Dzwoń i próbuj się dogadać aby wysłał samą kulę.
I uzupełnij profil.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisZamieszczone przez maciejjeremy Zobacz posta
Andrzej.P ma taki chyba jak potrzebuje
Raczej nie ma tylko dał przykładowe zdjęcie. Wajcha do blokowania jest razem z kulą. U mnie jest inaczej ale gniazdo mam takie same.
Kulę też mam, ale jako komplet z resztą elementów Osobno na sprzedaż nie posiadam.
Jak szukałem kilka lat temu na allegro / olx kompletnej instalacji do O2, to bywały aukcje z samymi kulami. Tu nie mam pewności, ale pewnie od innych Vw powinien ten element pasować - kwestia weryfikacji.
O, przykładowo, tylko cena z kosmosu:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
To już lepiej czasem kupić razem z belką - zdarzają się za 100-150zł - ale to trzeba poszukać.Ostatnio edytowany przez Andrzej.P; 17076.Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrzej.P Zobacz wpisale to trzeba poszukać.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisI należy pamiętać, że musi być kluczyk do wajchySkoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Angel Zobacz wpisPamiętajcie że są haki w wersji A i B jeśli chodzi o numer części.
Sprawdzałem możliwość zamontowania kuli A do B i odwrotnie. Niestety nie dało się ich zapiąć.
Przyjrzałem się swojej, widnieje na niej oznaczenie P97 A (choć to A to takie niby R - ciężko powiedzieć).Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
Komentarz
-
Komentarz