Podłoga bagażnika nad butlą LPG
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez pzeb Zobacz wpisButle miałeś skorodowaną od góry, czy gdzieś od dołu?
Ja mam tak samo zamontowaną butlę. Na butli od nowości leży worek na śmiecie, bo wcześniej płyta podłogi była czasami wilgotna.
Dzięki workowi butla i podłoga bez śladów zużycia.
W lipcu czeka mnie legalizacja.Skoda Octavia 2, 2011 r, 1.6 BSE + LPG Landi Renzo,117 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maciek.B. Zobacz wpisPrzypuszczam że woda dostawała się przez otwory w podłodze i uszczelki.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpisRaczej skraplała się przy zmianie temperatury i ciśnień.Skoda Octavia 2, 2011 r, 1.6 BSE + LPG Landi Renzo,117 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andrzej.P Zobacz wpisMaciek.B.a masz zdjęcie wnęki po wyjęciu butli?
Niestety zapomniałem zrobić zdjęcie po zabezpieczeniu miejsc z korozją przed montażem nowej butli.Skoda Octavia 2, 2011 r, 1.6 BSE + LPG Landi Renzo,117 kkm
Komentarz
-
-
Będę dzwonił do warsztatu w którym wymieniali mi butle bo po położeniu podłogi bagażnika na butlę, włożeniu koła zapasowego na butli obciera się podkładka pod podłogą bagażnika.
Nowa butla która ma kilka dni a wygląda jak by miała dużo więcej.Skoda Octavia 2, 2011 r, 1.6 BSE + LPG Landi Renzo,117 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maciek.B. Zobacz wpisTak, mam zdjęcia po wyjęciu butli.
Zamieszczone przez Maciek.B. Zobacz wpisNiestety zapomniałem zrobić zdjęcie po zabezpieczeniu miejsc z korozją przed montażem nowej butli.
Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
-
Jako, że musiałem zdjąć lewy boczek bagażnika, to przy okazji zrobiłem zdjęcia stanu podłogi oraz butli po prawie 10 latach użytkowania
butla_podloga_1.jpg butla_podloga_2.jpg butla_podloga_3.jpgSkoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Komentarz
-
Komentarz