Jeżeli ktoś 365 dni w roku robi max 4 km to faktycznie nie pomoże nic.
Zamieszczone przez PAOLO ESCO
dużą zaletą HC jest właśnie naturalna polaryzacja, która owocuje przyleganiem i dzieki temu uzyskuję się "odpowiedni efekt"
Stąd może takie dobre "efekty" ESP 5W30 u niektórych użytkowników TSI. Nie chce ściekać z napinacza i stąd ciche ranne rozruchy. Swoją drogą wymyślono TSI pod HC? :lol: :wink:
Nie wiadomo jak kochana żona urwała antenę wyjeżdżając z garażu, zrobiła to tak sprytnie że wgieła dach i złamało antenę przy samym dachu, tzn złamało się w miejscach gdzie wchodzą dwa wkręty. Powiedzcie mi drodzy mili czy antena do mojej II FL jest taka sama jak np do I FL czy muszę szukać wyłącznie do mego modelu, rozumiem też że żeby wymienić muszę rozbierać podsufitkę?
Powiedzcie mi drodzy mili czy antena do mojej II FL jest taka sama jak np do I FL czy muszę szukać wyłącznie do mego modelu, rozumiem też że żeby wymienić muszę rozbierać podsufitkę?
a ja powiem, zę jest inna - tzn inna jest końcówka. Jak już masz zmieniać antenę to zapodaj triflexa :diabelski_usmiech. Podsufitki nie musisz zdejmować tylko z tyłu ten plastik, a później to żeby ręka weszła....
a ja powiem, zę jest inna - tzn inna jest końcówka. Jak już masz zmieniać antenę to zapodaj triflexa :diabelski_usmiech. .
Końcówka może być inna, to nie problem, moja jest dobra, podstawa się połamała. Tak se myślę że w sumie to każdą antenę można założyć byle otwór i kabel pasował.
Komentarz