Ja zamierzałem kupić dodatkową gwarancję - koszt ok 3.5PLN za 5 letnią. Po tym jednak w jaki sposób są rozwiązywane moje obecne reklamacje gwarancyjne doszedłem do wniosku, że to wyrzucona kasa. Poza tym chciałbym zrobić wirusa i dołożyć xenony.
Szumy powietrza w O2 - ponownie!!!
Zwiń
X
-
AdamB, no dokładnie mamy te same problemy. Myślałem nawet żeby już wrzucić xenonki, ale jak tylko coś padnie w elektryce to te płaczki w ASO powiedzą mi, że to wina tego, że xenony nie oryginalne. A sami założyć mi też pewnie nie będą chcieli, bo będą płakali, że nie ma samopoziomowania. Jak tylko skończy sie gwarancja to pędzę po wirusa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamB-też czekam na koniec gwarancji (jeszcze 14 m-cy)O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
U mnie też przy około 100km/h pojawiają sie szumy w okolicach prawego i lewego lusterka. Może to kwestia tych lamp doświetlających progi i migaczy w lusterkach. Trochę wystają i pewnie jakies niewielkie szczeliny są między nimi.
W ogóle to mam wrażenie, że generalnie nowe auta są coraz mniej starannie składane.Skoda Octavia Scout 2.0TDI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmBenzyniak jest cichy na wolnych obrotach ale głosny przy wysokich prędkościach natomiast TDI na odwrót powyżej 100 km/h prawie nie słychać silnika . W benzynie już bym musiał podgłasniac radio
Zamieszczone przez twinhalas jest mimo wszystko spory
Komentarz
-
Komentarz