proszę o pomoc,wymieniłem dwumasę po wyjezdzie z warsztatu auto zgasło mało tego motor nie chodzi tak równo jak wcześniej wymieniono też czujnik stopu
octavia 2.0 tdi silnik bkd silnika auto gaśnie
Zwiń
X
-
witam sprawa jest bardziej skomplikowana w czasie jazdy zaświeca się kontrolka świec żarowych i silnika silnik w tym momencie gasnie mechanik wymyślił wymianę koła dwumasowego po wyjeżdziez warsztatu to samo kontrolki i motor aut wczesniej auto u elektryka 3 dni odłączenie alarmu niefabrycznego zero poprawy następny mechanik wymienił automat od stopu i przekażnik 109 . auto odbiorę w środę ale nie bardzo wierzę w naprawę . może ktoś miał podobne objawy proszę o pomoc....
Komentarz
-
-
Dzięki za propozycję ale jestem z wielkopolski auto stoi u mechanika ostatnio jak z nim rozmawiałem to pokazały się błędy przepustnicy . Poprzedni właściciel zmieniał już przepustnicę jutro wspomnę o czujniku położenia wału jak napisał kolega wcześniej dzięki za wszystko zobaczymy co dalej
Komentarz
-
-
obstawiam uwalony czujnik połozenia wałuOI 1,8T 4x4 I-sze 1,8T w Polsce z K04-TFSI (3XXKM 4XXNm )
DIAGNOSTYKA VAG - CHIPTUNING zapraszam. 791-603-634.
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=29138
Silnik i skrzynię smaruje MILLERS.
Komentarz
-
-
Witam czujnik bosch zmieniona kostka stacyjki podobno sprawdzony przewód od czujnika wału jest coraz gorzej auto chodziło cały dzień a teraz max 5 do 10 min w środę jedzie na lawecie do czwartego elektryka W sprawie warsztatu który rozpoczął naprawę wziął kilka tys.i powiedział że on nie ma ochoty tego już robic powoli spisuję auto na straty...
Komentarz
-
Komentarz