Lampa led
Zwiń
X
-
próbowałem tam cokolwiek zobaczyć ale tam pełno kabli jakieś diody płytki lepiej tego nie dotykać
-
a Szkoda... czego sie spodziewałeś? W prezentowanej przez Ciebie lampie, w jej części obsługiwanej przez diody LED nie ma ŻADNEGO elementu ruchomego, któremu cokolwiek takie puste pukanie miałoby jakkolwiek pomóc.Zamieszczone przez misiek180601 Zobacz wpisno tak z czuciem boje się mocnej aby klosz nie popękał
Zostaw komentarz:
-
Zaraz zaraz coś tu jest nie tak... przy stopie świeci się tylko pozioma górna belka LED, przy pozycyjnych (nie mijania bo te są tylko z przodu) świeci się pełne "C" czyli belki poziome, dolna i górna oraz pionowa LED, przy świetle przeciwmgielnym belka dolna LED, ale tylko z lewej strony... Tu wygląda jakby świeciły Stop-y prawidłowo oraz przeciwmgielne ale bez pozycyjnych...
Zostaw komentarz:
-
no tak z czuciem boje się mocnej aby klosz nie popękał
Zostaw komentarz:
-
a mocno uderzałeś?Zamieszczone przez misiek180601 Zobacz wpisnie zauważyłem efektu migotania i próbowałem tradycyjnej metody uderzenia w klosz i nic
Zostaw komentarz:
-
nie zauważyłem efektu migotania i próbowałem tradycyjnej metody uderzenia w klosz i nic
Zostaw komentarz:
-
Jeśli to są lampy led to podejrzewam "zimny lut" gdzieś na ścieżkach zasilających diody lub na ścieżce od kostki do pierwszej/ostatniej diody. Jeśli diody masz połaczone szeregowo to szukaj też między nimi może być problem na którejkolwiek z nich jak w tradycyjnych wkręcanych lampkach choinkowych.
Nie ma efektu migotania, lub jak nie świeci a uderzenie w klosz nie przywraca świecenia?Ostatnio edytowany przez Bambek1; 38218.
Zostaw komentarz:
-
Lampa led
witam
mam mały problem w mojej O2 nie działa mi co jakiś czas prawa lampa a dokładnie lampa świateł mijania. Myślałem że można to powiązać z naciśnięciem stop i wtedy jest zanik świateł mijania ale tak to nie działa.Usterka nie jest powtarzalna precyzując problem dotyczy tylko prawej tylnej lampy.Prośba o pomoc co to może być powodem i gdzie mogę ten problem rozwiązać w rejonie śląska [ Zabrze Gliwice itp. ]
skoda tył led.JPGTagi: Brak
Zostaw komentarz: