Witam .Nie mogę włączyć żadnym sposobem te światła z przodu obok halogenów rocznik 2012 model 2013 może ktoś coś na ten temat wie Pozdrawiam
Światła do jazdy dziennej lub do skrętu ?
Zwiń
X
-
chciałbym jedno albo drugie bo nie mam nicZamieszczone przez georgg Zobacz wpisale co chcesz zrobić? Włączyć dzienne bo Ci się nie świecą czy włączyć doświetlanie zakrętów?
Komentarz
-
-
Włączanie dziennych według instrukcji: W ciągu maksymalnie 3 sekund po włączeniu zapłonu pociągnąć włącznik kierunkowskazów do kierownicy i jednocześnie podnieść go i przytrzymać w górnym położeniu przez co najmniej 3 sekundy.Zamieszczone przez mat1959 Zobacz wpis
chciałbym jedno albo drugie bo nie mam nic
Jeżeli masz Maxi-Dot to tam możesz włączyć światła dzienne.
Komentarz
-
-
Tą opcje włączania już przerabiałem w różnych wersjach na kierunkowzkaz prawy, lewy w dół i nici a w Maxi-Dot niema tej opcji włączania świateł do jazdy dziennej. Myslę ,że będę musiał pofatygować się do serwisuZamieszczone przez georgg Zobacz wpis
Włączanie dziennych według instrukcji: W ciągu maksymalnie 3 sekund po włączeniu zapłonu pociągnąć włącznik kierunkowskazów do kierownicy i jednocześnie podnieść go i przytrzymać w górnym położeniu przez co najmniej 3 sekundy.
Jeżeli masz Maxi-Dot to tam możesz włączyć światła dzienne.
Komentarz
-
-
Wszystko oryginałZamieszczone przez georgg Zobacz wpisA światła masz dokładne czy oryginalne?
Wysłane przy użyciu Tapatalk
Komentarz
-
-
W sobotę skoczę do serwisu to zobaczymy co to za PTICA to dam znaćZamieszczone przez georgg Zobacz wpisNo to według mnie nie ma opcji żeby nie można włączyć świateł do jazdy dziennej w aucie z 2012 roku.
Wysłane przy użyciu TapatalkOstatnio edytowany przez mat1959; 42512.
Komentarz
-
-
nie nie jakies 5 miesięcy i od początku już tak mamZamieszczone przez georgg Zobacz wpisAuto masz od nowości?
Komentarz
-
-
nieeeeeeeeeeeeZamieszczone przez georgg Zobacz wpisA jak próbujesz włączać to ręczny masz zaciągnięty?
idę sprawdzić
Komentarz
-

Komentarz