witam pacjent 02fl vrs...po wykasowaniu błędów i zmianie języka na Angielski USA z Niemieckiego przestały świecić dzienne... świeciły na "0" i auto teraz tylko na połowę mocy jak odpalę xenon...nic przy światłach nie dłubane jakieś pomysły?
VRS 02 FL dzienne nie świeca...
Zwiń
X
-
w zegarach po zmianie języka trzeba ustawienia fabryczne wykonać i ustawić jeszcze raz opcje z maxidota
a ten język to był zmieniany jak?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
wszystko było robione vcds-em zmieniliśmy język na Angielski USA(z niemieckiego) i dzienne zginęły próbowałem manualnie zapłon długie prawy kierunek nic...a z xenonem dzienne swieca "połową mocy" czyli tak ja powinno być jak chcieliśmy manualnie dzienne dołożyć dało się tylko halogeny jako dzienne a nie dzienne...z tego co mi kolega tłumaczył zegary sa w trybie USA...teraz? jak odpuści zima to pokombinujemy ze zmiana jezyka ale moze ktoś to przerabiał lub ma większe pojęcie i skróci to błądzenie...?
Komentarz
-
-
Bajt 18 się zaaktywował dla RS?
Bo chyba w RS'ie powinny się palić ledy z połową mocy w trybie świateł mijania?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
a może zmienić na angielski (GB)->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
własnie teraz będziemy zmieniac np z powrotem na Niemiecki i zobaczymy czy sie da dzienne załączyć i ew na Angielski GB jak się da i zobaczymy...ale teraz mam 35cm śniegu a to i tak w miejscach w których nie nawiało bo tam gdzie zawiało jest więcej i 40 metrów do bramy...więc musimy poczekać z operacjami gdzieś do końca tygodnia az zima Sobie w końcu odpuści...wtedy pokombinujemy...
Komentarz
-
Komentarz