Witam mam taki problem Octavia 2 FL po przekręceniu stacyjki włącznik świateł na pozycji 0 światła drogowe świecą zamiast świateł dziennych pozycja 1 postojowe świecą pozycja druga światła mijania świecą normalnie po wyłączeniu stacyjki wszystko gaśnie czyli też normalnie. Ktoś miał taki problem że na pozycji 0 zamiast świateł dziennych świecą światła mijania lub bez świateł dziennych na pozycji 0 świecą normalnie światła mijania?
Octavia 2fl problem ze światłami
Zwiń
X
-
no to drogowe czy mijania na 0?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
-
-
Z którego roku jest ta Octavia?
Nie masz daleko. Przyjedź do Świętochłowic do mnie lub do Chorzowa do Radka. Sprawdzimy co da się zrobić.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Octavia 2009 1.6 8v, pytam o moduł bo ostatnio pojawiły się usterki których wcześniej nie łączyłem bo auto długo stało. Usterki to po zimie problem z zegarami (skaczące wskazówki, ogólnie brak działania) problem ze światłami oraz problem z ryglowaniem zamków z pilota dodanego alarmu logic can. Teraz myślę że problem może leżeć po stronie modułu bo to wszystko tam "wchodzi" mylę się ?
Komentarz
-
-
Komentarz