Napisz coś o Kanadzie. Sam nie mogę jakoś żony przekonać... :szeroki_usmiech
Awaria ogrzewania Octavia 2
Zwiń
X
-
Awaria ogrzewania Octavia 2
Cześć, problem wygląda następująco po wyjściu z pracy odpaliłem samochód, włączyłem ogrzewanie i ku ździwieniu nie działa. Reguluje pokrętłem od 1-4 i nie grzeje nie wiem dlaczego? Wszystko działało do tej pory, i jestem zaskoczony tym faktem. Mogę prosić o Waszą opinię co mogło się zepsuć ? Czy to filtr kabiny się zapchał lub zamarzł :roll: pierwszy raz się z tym spotkałem.
Z góry wybaczcie, jeśli to banalny problem, który mogę znaleźć u wujka goo....ale wolałem poradzić się Was, z korzystać z Waszej wiedzy.
Pozdrawiam.
-
-
kowal jedno i drugie bo przyłożyłem dłoń do nawiewu ustawione było na ciepło i zimny był + szyba z przodu parowała natomiast jak na tylnią szybę dałem to było ok. Siła nawiewu jak pisałeś ( mój błąd, źle to napisałem) od 1-4 też nie działa. W poniedziałek podjadę do mechanika niech podepnie pod komputer i zobaczymy. Jestem ciekawy właśnie co mogło się stać :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez end0rekowal jedno i drugie bo przyłożyłem dłoń do nawiewu ustawione było na ciepło i zimny był + szyba z przodu parowała natomiast jak na tylnią szybę dałem to było ok. Siła nawiewu jak pisałeś ( mój błąd, źle to napisałem) od 1-4 też nie działa. W poniedziałek podjadę do mechanika niech podepnie pod komputer i zobaczymy. Jestem ciekawy właśnie co mogło się stać :|
Komentarz
-
-
Dodatkowa usterka, która też zaistniała to nie działające spryskiwacze (są obecnie temp.ujemne) ale dziś czy wczoraj w dzień miałem na plusie + słoneczko i same wycieraczki działały spryskiwacz nie + te ogrzewanie. Rozmawiałem rano z mechanikiem i na teraz mówił, że to może jakiś bezpiecznik poszedł
Komentarz
-
-
wróciłem od mechanika, sprawdziliśmy wszystkie bezpieczniki z przodu jak również w kabinie, po podłączeniu do komputera pokazywał błąd: terminal 75x. Spalił się ten duży czarny bezpiecznik 460. Wymieniliśmy na inny a jutro jadę kupić nowy do sklepu. Wszystko śmiga tak jak powinno, błędów żadnych nie było.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz