Ja właśnie jestem po wymianie sprzęgła na jednomase i działa jak narazie spoko nie telepie i ogólnie jest ok.
columbus przestal dzialac
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
columbus przestal dzialac
Moj columbus przestal dzialas kompletnie nie reaguje na wlaczanie nie podswietla zadnego przycisku. Przed tym jak padl normalnie uzywalem navi zajechalem na miejsce wracam z powrotem do samochodu i niespodzianka nawigacja jak i cale radio jest bezuzyteczne sprawdzile bezpiecznik za radiem i wszystko jest ok. Mial ktos podobny problem oplaca sie to wogole naprawiac? Czy mial ktos moze podobny problem posprawdzalem wszystkie kable i jest ok. Prawdopodobnie padlo cos w radiu tylko pytanie co
-
Oprócz bezpiecznika w radiu jest też bezpiecznik w samochodzie odpowiedzialny za radio - jego też sprawdziłeś?
Komentarz
-
sprawdzilem z boku przy kierownicy z instrukcja ale nie widze zeby tam jakis bezpiecznik do radia byl. Cos ogolnie jest nie tak bo starego streama podlaczylem i rownierz ciemno i cicho. Zobacze jeszcze instrukcje moze tam pisze ktory to bezpiecznik
Komentarz
-
No to masz wyjaśnienie. Poszukaj w instrukcji bezpiecznika od radia, wymień i zapewne problem zniknie.
Komentarz
-
wymienilem znalazlem byl to jeden z bezpiecznikow w komorze silnika ale byl sprawny
[ Dodano: Czw 02 Maj, 13 21:10 ]
I wciaz niestety nic kurde ale mi sie przytrafilo jutro jeszcze wyjazd na weekend i bede jechal w ciszy
Komentarz
-
a czy cos innego nie działa? np. oswietlenie wnętrza w trybie auto, lusterka elek. itp
mi w peugeocie przepaliła sie wiązka i własnie kilka rzeczy nie działało.
Komentarz
-
cos sie stalo z kablem od masy moze sie ulamal gdzie czy co czort wie podlaczylem nowy i wszystko smiga. Ktos wie gdzie dokladnie idzie kabel od masy z radia bo na odcinku w ktorym moglem cos zobaczyc jest wszystko ok.
Komentarz
Komentarz