columbus przestal dzialac

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ćwirgol
    Classic
    • 2011
    • 17

Ja właśnie jestem po wymianie sprzęgła na jednomase i działa jak narazie spoko nie telepie i ogólnie jest ok.
  • ganzal
    Drive
    • 2010
    • 99

Moj columbus przestal dzialas kompletnie nie reaguje na wlaczanie nie podswietla zadnego przycisku. Przed tym jak padl normalnie uzywalem navi zajechalem na miejsce wracam z powrotem do samochodu i niespodzianka nawigacja jak i cale radio jest bezuzyteczne sprawdzile bezpiecznik za radiem i wszystko jest ok. Mial ktos podobny problem oplaca sie to wogole naprawiac? Czy mial ktos moze podobny problem posprawdzalem wszystkie kable i jest ok. Prawdopodobnie padlo cos w radiu tylko pytanie co

Komentarz

• shado
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 5315
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Oprócz bezpiecznika w radiu jest też bezpiecznik w samochodzie odpowiedzialny za radio - jego też sprawdziłeś?
      BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• ganzal
        Drive
        • 2010
        • 99

sprawdzilem z boku przy kierownicy z instrukcja ale nie widze zeby tam jakis bezpiecznik do radia byl. Cos ogolnie jest nie tak bo starego streama podlaczylem i rownierz ciemno i cicho. Zobacze jeszcze instrukcje moze tam pisze ktory to bezpiecznik

Komentarz

• shado
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 5315
          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

No to masz wyjaśnienie. Poszukaj w instrukcji bezpiecznika od radia, wymień i zapewne problem zniknie.
          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• ganzal
            Drive
            • 2010
            • 99

wymienilem znalazlem byl to jeden z bezpiecznikow w komorze silnika ale byl sprawny

[ Dodano: Czw 02 Maj, 13 21:10 ]
            I wciaz niestety nic kurde ale mi sie przytrafilo jutro jeszcze wyjazd na weekend i bede jechal w ciszy

Komentarz

• arci9
              RS
              • 2004
              • 2007

a czy cos innego nie działa? np. oswietlenie wnętrza w trybie auto, lusterka elek. itp
              mi w peugeocie przepaliła sie wiązka i własnie kilka rzeczy nie działało.

Komentarz

• ganzal
                Drive
                • 2010
                • 99

cos sie stalo z kablem od masy moze sie ulamal gdzie czy co czort wie podlaczylem nowy i wszystko smiga. Ktos wie gdzie dokladnie idzie kabel od masy z radia bo na odcinku w ktorym moglem cos zobaczyc jest wszystko ok.

Komentarz

Pracuję...