Zamieszczone przez RABIN
[O2] Nawigacja Nexus - Mapy DX
Zwiń
X
-
[O2] Nawigacja Nexus - Mapy DX
Witam
Mam nastepujacy problem z navi Nexus . Nagrałem płyte CD z mapa PL-CZ w SafeDisk 3.X programem Clone CD ( tak jak to się robi) Na płycie TDK po włozeniu jest infotmacja Navigacja jest aktywowana i nic dalej , na Sony, Verbatim wyswietla"Zły CD" Oryginalna mapy czyta dobrze , muzyke tez, PL menu weszło bezproblemowo tez nagrane na cd Sony. Soczewka lasera była czyszczona Izopropanolem . Czy ktos miał taki przypadek i czy go rozwiazał . Proszę o info jak sobie poradzić z tematem.
-
-
Zamieszczone przez matador35Nexus zawsze był ciezkim tematem co do Map DX
problemem było tylko to, że trzeba było wypalac plyty bardzo powoli bo inaczej nie chciał ich czytać :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez matador35Nexus zawsze był ciezkim tematem co do Map DX
problemem było tylko to, że trzeba było wypalac plyty bardzo powoli bo inaczej nie chciał ich czytać :wink:Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Prędkość x1, u mnie najlepiej działa na płytach Sony. Może spróbuj jeszcze wypalić inny obraz - różne w sieci się trafiają. Ale może się okazać, że laser trzeba serwisować - koszt to około 200 zł - ja tak miałem i po wymianie lasera czyta wszystkie płyty. Serwis lasera można załatwić wysyłkowo - trzeba go wymontować z nawigacji, ale nie jest to jakiś wielki problem. Pzdr.
Komentarz
-
Komentarz