Stuki to nie czujnik. Wyniki pomiarów też wskazują na wtrysk. Czujnik być może swoją drogą.
[O2FL] nie działa auto lock/unlock tak jak powinien
Zwiń
X
-
[O2FL] nie działa auto lock/unlock tak jak powinien
Poprzez VCDS 12.12 proboje sie dostac do modolu 46 Central Conv ale wyskakuje mi informacja no response from controller! Co moze byc powodem? Rozlegulowala mi sie blokada drzwi przy 15km/h i tam mozna to od nowa zakodowac ale nie moge sie do niego dostac."I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
-
-
Nigdzie nie znalazlem tego kodowania w modole 09. A co moze byc powodem ze nie mozna wejsc w ten sterownik? Przy skanie przez vcds nie pokazuje zadnych bledow."I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
-
Sprawdze to zaraz a jak mam zrobic by radio(rns 315) sie wylaczalo po wyjeciu kluczyka ze stacyjki?"I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
-
Wyglada to tak po zaznaczeniu w bajcie 0 bitu 1 i 2 nic sie nie zmieniło i dalej drzwi blokuja sie po przekroczeniu 15 km/h ale po wyjeciu kluczyka ze stacyjki sie nie odblokowywuja, radio trzeba wyłaczyc przyciskiem Przed wymiana tasmy air bagu na taka ktora obsluzy kierownice MF wszystko dzialalo jak nalezy."I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
-
Re: Brak dostepu do modolu 46 Central Conv
Zamieszczone przez lezak13Poprzez VCDS 12.12 proboje sie dostac do modolu 46 Central Conv ale wyskakuje mi informacja no response from controller! Co moze byc powodem? Rozlegulowala mi sie blokada drzwi przy 15km/h i tam mozna to od nowa zakodowac ale nie moge sie do niego dostac.
Wejdź w moduł 09, przycisk adaptacja i w liscie rozwijalnej masz kanały lock i unlock - tam jeszcze zmień ustawienia na ON
Komentarz
-
-
Zrobiłem podmiankę taśmy na tą która była przed zmianą kierownicy i od razu wszystko wróciło do normy. Przepisałem kodowanie ze starej do nowej i niestety też nie zadziałało. Czy to możliwe że coś jest uszkodzone w taśmie i dlatego nie dało się tego zakodować?
[ Dodano: Pią 12 Cze, 15 10:27 ]
Udalo sie trzeba bylo dokodowac jeszcze jedna rzecz w module 16(ignition switch via steering wheel control module j527) i wszystko wrocilo do normy!"I knew I was destined for great things. People will say that kind of thinking is totally immodest. I agree. Modesty is not a word that applies to me in any way – I hope it never will." Arnold Schwarzenegger
Komentarz
-
Komentarz