Witam. Mechanik polecil mi kupic i wymienic sprzeglo kompresora klimy w mojej octavii. Jak to kupic,patrzec po numerach czy cos? Gdzie znajde te numery? Octavia 2009 1.9 TDI BXE. Dzieki za sugestie.
sprzeglo kompresora klimy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez lucas111 Zobacz wpisWitam. Mechanik polecil mi kupic i wymienic sprzeglo kompresora klimy w mojej octavii. Jak to kupic,patrzec po numerach czy cos? Gdzie znajde te numery? Octavia 2009 1.9 TDI BXE. Dzieki za sugestie.
DELPHI
SANDEN
W Intercars mają oba modele - cena ok 100PLN
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zadariusz1 Zobacz wpisCzasami kupno sprzęgła nic nie da,bo pewnie odkręciła się nakrętka trzymająca sprzęgło i zerwała ze sprężarki frezy i wtedy jest rzeżba, jak pojedziesz do warsztatu to będą chcieli wymienić sprężarkę na nową
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lucas111 Zobacz wpiskowaltom99 dzieki za konkretna i rzeczowa odpowiedz. Powiedz jeszcze tylko jak sprawdzic Jaka to sprezarka,bedzie tam nadrukowan na niej czy cos?...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowaltom99 Zobacz wpis
Jest nalepka na sprężarce - tylko raczej trzeba użyć lusterka, albo odkręcić dolną osłonę.
Komentarz
-
-
cześć, jakie są objawy nieprawidłowo działającego tłumika drgań? Przy założeniu, że klima działa, chłodzi. Czy nieprawidłowo działający tłumik będzie powodem delikatnych drgań na drążku zmiany biegów podczas pracy klimatyzacji? Mowa tu o klimie manualnej (climatic) w O2 z 2006 r.
Dziękuję z góry za odpowiedź.Moja "córeczka"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...554967#1554967
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lucas111 Zobacz wpisPo czym wnioskujesz Robercie?
Komentarz
-
Komentarz