sprawdź czujnik przechyłu auta - ja go wyłączyłem vcds... bo dziwne jest to że nie mam na słupku jego wyłącznika , tylko monitorowanie wnętrza... a VCDS zgłaszał błąd, więc wyłączyłem i spokój.
[O2] Oryginalny alarm - jak to dziala u Was?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ziolklu_BKSSwoja droga skoro syrena sie odlacza to migacze tez powinny bo to troche bezsens jest
Komentarz
-
-
Ja mam octavię L&K z 2001r. z fabrycznym alarmem. Kilka razy już pojawił sie problem z alarmem.... czasem wyje, a czasem tylko mrugają kierunki. Jaka może być tego przyczyna? Czy to przez wiek auta, czy wilgoć na dworze, a może pojawił się jakiś błąd???? dziś od południa walczę z tym problemem. Myślicie że powinienem skontaktować się z jakimś elektrykiem???
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoMeta to nie jest fabryczny
coś może nie doczytałem dokładnie
mam fabryczny alarm ( z fabryki nie z ASO) z przyciskami obsługi alarmu na słupku B kierowcy...i czujnikami w schowku na okulary...
na w/w czujniku widnieje logo MetaSystem Automotive...jest:
Seat Alhambra Style Advanced 4Drive 2.0TDI CR '15
były:
OII 2.0FSI BLX Adventure 4x4 '05
Astra F 1.6 C16NZ błękitna strzała
Komentarz
-
-
zadam bardzo głupie pytanie, kupiłem auto niedawno i nie wiem czy mam alarm jak to można sprawdzić (wcześniej nie miałem auta z alarmem więc nie wiem jak to jest)
dodam że przy zamykaniu otwieraniu z kluczyka migają kierunki, a przy "bolcu" do zamykania drzwi miga dioda i co ciekawe także oryginalne radio, a dokładnie kółeczko po prawej tam gdzie się szuka częstotliwości
Komentarz
-
Komentarz