Zamieszczone przez ELM0
usterka silnika 1,4 tsi
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
usterka silnika 1,4 tsi
jadąc ok 90 km silni stracił moc i zgasł , juz nie zapala swieci sie epd i kontrolka wtrysku jakos cięzko kręci sprawdziłam olekj jest cot moze byc
dzwoniłam do serwisu ipan wykluczuł kolizję zaworów , ale stawia na łańcuch moje auto ma 2,5 roku i jest pogwarancji i niepodlega akcji serwisowej więc naprawa na mój koszt , assistance zawizło moje auto do pana Dominikia co ma serwis i ma sprawdzić ale nie wygląda to wesołoadasylka
-
-
Zamieszczone przez Ceed1Ja myślę, że to może być brak języka polskiego.
Temat o rozrządzie 1,4 TSI jest TUTAJJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marcinooo
PS. Dla mnie temat jest do zamknięcia...zaraz będzie kolejny ŚMIECIOWY wątek dotyczący 1.4 TSIJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Komentarz
-
-
Ja też myslę,że się nie pojawi.Kobieta przerażona,ukochane autko(może nawet męża) się popsuło,szybko wchodzi na stronę OCP i w stresie pisze posta z zapytaniem co mogło się stać,a tu trafia na docenta Miodka,który pomóc nie potrafi,ale za to świetnie zna język polski.Pogratulować wyrozumiałości dla płci pięknej.
Komentarz
-
-
zadariusz1. To, że ktoś jest kobietą nie oznacza, że nie może napisać po polsku. Nie jestem żaden "docent Miodek" ale jak ktoś pisze ogólniki, z których nic nie wynika i w dodatku takim "polskim", że aż musiałem się skupić aby to przeczytać to coś tu nie gra. Jak by dziewczynie zależało to by się poprawiła i odpowiedziała dając nam więcej szczegółów odnośnie samochodu. Komputer nie gryzie. Tak jak koleżanka napisała posta tak samo zależało jej na pomocy. Bo gdzie jest teraz jak ma wielki problem? Też uważam, że temat do zamknięcia.
P.S. zadariusz1. Po przecinku i kropce należy zrobić odstęp :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zadariusz1Ja też myslę,że się nie pojawi.Kobieta przerażona,ukochane autko(może nawet męża) się popsuło,szybko wchodzi na stronę OCP i w stresie pisze posta z zapytaniem co mogło się stać
A ja sprawdziłbym, czy komuś nie zależy na biciu piany o 1.4 TSI - tj. czy ktoś sobie nie dubluje konta na forum - ucichło w innym wątku to trzeba zrobić szum ponownie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marcinooo... A ja sprawdziłbym, czy komuś nie zależy na biciu piany o 1.4 TSI - tj. czy ktoś sobie nie dubluje konta na forum - ucichło w innym wątku to trzeba zrobić szum ponownie
[ Dodano: Pon 25 Mar, 13 21:07 ]
Niestety jak widać od miesiąca cisza i zero logowania więc zamykam.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Komentarz
-
Komentarz