Chciałbym przedstawić swoją Skodę, zakupioną pod koniec września od znajomego (pewna historia i przebieg) jednak wymagała kilku napraw.
Kupiona w Polsce, w salonie Elcar przy Grunwaldzkiej we Wrocławiu. Do tej pory obstawiałem, aby poprawić stan techniczny i bezpieczeństwo, teraz będę skupiać się na kosmetyce. Auto jako kolejne w rodzinie przejechało u mnie ok. 6tkm.
A tu przedstawiam charakterystykę:
MODEL: 2005, liftback,
SILNIK: 1.9TDi ASV ori, 202 tkm
UKŁAD DOLOTOWY: seria, nowy intercooler
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRONIKA: seria
UKŁAD NAPĘDOWY: skrzynia seria sprzegło SACHS + koło dwumasowe SACHS (nowe z 21 stycznia 2014 r.)
ZAWIESZENIE: amortyzatory SACHS, reszta seria
UKŁAD HAMULCOWY: tarcze, klocki seria
BODY-KIT: oryginał
ŚRODEK: oryginał
CAR-AUDIO: Radioodtwarzacz CD JVC (salonowy + 4 głośniki)
INNE:
ZDJĘCIA:
MOC: seria
Status: Zrobione: kompletne zawieszenie przód (oprócz sprężyn), amortyzatory SACHS, nowy intercooler, koło dwumasowe ze sprzęgłem SACHS. olej, wszystkie filtry/W trakcie: wymiany odtwarzacza/Plany: dokupienie alu, poprawa kosmetyki, wymiana lub naprawa zderzaka przedniego.
Kupiona w Polsce, w salonie Elcar przy Grunwaldzkiej we Wrocławiu. Do tej pory obstawiałem, aby poprawić stan techniczny i bezpieczeństwo, teraz będę skupiać się na kosmetyce. Auto jako kolejne w rodzinie przejechało u mnie ok. 6tkm.
A tu przedstawiam charakterystykę:
MODEL: 2005, liftback,
SILNIK: 1.9TDi ASV ori, 202 tkm
UKŁAD DOLOTOWY: seria, nowy intercooler
UKŁAD WYDECHOWY: seria
ELEKTRONIKA: seria
UKŁAD NAPĘDOWY: skrzynia seria sprzegło SACHS + koło dwumasowe SACHS (nowe z 21 stycznia 2014 r.)
ZAWIESZENIE: amortyzatory SACHS, reszta seria
UKŁAD HAMULCOWY: tarcze, klocki seria
BODY-KIT: oryginał
ŚRODEK: oryginał
CAR-AUDIO: Radioodtwarzacz CD JVC (salonowy + 4 głośniki)
INNE:
ZDJĘCIA:
MOC: seria
Status: Zrobione: kompletne zawieszenie przód (oprócz sprężyn), amortyzatory SACHS, nowy intercooler, koło dwumasowe ze sprzęgłem SACHS. olej, wszystkie filtry/W trakcie: wymiany odtwarzacza/Plany: dokupienie alu, poprawa kosmetyki, wymiana lub naprawa zderzaka przedniego.
Komentarz