Zamieszczone przez krzynol
[ Dodano: Nie 02 Lut, 14 20:00 ]
Właśnie wytargałem panel i jego oznaczenie to 3T0 907 044 AB Przed numerem jest kura ( logo skody). Z Wiesiem sprawdziliśmy w VCDSie że nagrzewnica działa ale chodzi na ~850W max. i nie chodzi cały czas, chyba że zejdzie się z temp. poniżej 20-21 stopni.
Brak komunikacji ze sterownikiem klimy (auto hvac).
[ Dodano: Nie 02 Lut, 14 20:34 ]
Po wypięciu kostek i sprawdzeniu kabelków i po ponownym wpięciu kostek udało mi się zrobić adaptację klap kombinacją przycisków na panelu. Wcześniej nie mogłem tego zrobić bo nie było reakcji. Myślę że wróciła komunikacja ze sterownikiem ale dopiero jutro sprawdzę to vagiem. Nadal na radiu nie ma komunikatów więc pewnie dlatego że to audience
[ Dodano: Wto 04 Lut, 14 21:35 ]
Dzisiaj zauważyłem ciekawostkę- włączenie ogrzewania tylnej szyby zostało zasygnalizowane komunikatem na wyświetlaczu radia nic innego nie wyświetla się
[ Dodano: Wto 04 Lut, 14 21:42 ]
Mam jeszcze pytanie- gdybym idąc za ciosem chciał wymienić radio na takie, które bedzie wyświetlać komunikaty z klimy oraz w ramch rozszerzenia funkcjonalności chciał mieć możliwość słuchania muzyki z karty SD to które radio musiałbym wsadzić, żeby działało bez konieczności wymieniania innych rzeczy typu czujnik parkowania czy jakieś sterowniki?
Komentarz