Maicroft, jest co najmniej paru forumowiczów (przyszłych sprzedających swoje auta), którzy ten egzemplarz (jako psujący w przyszłości ich ceny sprzedaży) widzieliby jedynie na złomowisku w prasie hydraulicznej...
Nie najlepiej lepiej klepmy co sie da i cieszmy sie z tego że jeździ
[ Dodano: Pon 15 Gru, 14 14:24 ]
Zamieszczone przez AdamB
Zamieszczone przez kris0
ksenony sa dodane przez wlasciciela.
auto po kolizji.
Jak Ci przeszłość i naprawy auta nie przeszkadzają to kupuj.
I to że jak nie dasz w łapę to nikt ci przeglądu nie podbije za brak spryskiwaczy.
Mam u siebie takie zjawisko, że po uruchomieniu silnika w temperaturze około 0 stoni i poniżej silnik odpala normalnie ale po kilku sekundach następuje moment nierównej pracy - kilka szarpnięć silnikiem i zaraz sie normuje. Wykształciłem sobie nawyk dotknięcia gazu po odpaleniu i wtedy silnik łagodniej znosi ten moment. Czy też macie takie historie w swoich BXE i podobnych? Konsultowałem to z jednym magikiem to stwierdził, że silniki PD tak mają prawo Co sądzicie?
Czy świece żarowe masz sprawne?
U mnie był podobny problem, nierówna praca po odpaleniu i szara chmura z wydechu.
Po wymianie świec na nowe, z wydechu ledwo zauważalna czarna chmurka i idealnie równa praca silnika.
też atak mam od nie dawna w naszym 2.0tdi bkd dzisiaj silnik zagrzany dojezdzam do swiatel wyrzucam na luz a tu silnik chodzi na 3 cylindry i za chwile ok ;P
hsw, 198 kkm AdamB, można spróbować, chociaż u mnie regularnie verva on więc wątpię, żeby jakikolwiek syf się zaplątał adi747, u nas problem występuje tylko pp uruchomieniu lodowatego silnika, na ciepłym idealnie boogoo, czy po uporządokowaniu wtyki problem ustąpił?
Komentarz