Ewka z bronkiem i resztą mafii też mówili, że to margines. I układ się posypał.
[O2] Obudowa filtra powietrza i antena...
Zwiń
X
-
[O2] Obudowa filtra powietrza i antena...
Mam po stłuczce pęknięta obudowę filtra powietrza. Kupiłem druga ale okazało się że nie do końca taka. Ja miałem wersje do aut o zimnym klimacie z taką dodatkowa rurką która czerpie powietrze komory silnika.
Niestety takiej nie udało mi się znaleźć i kupiłem bez tej rurki. Samochód na razie normalnie pali ale mam wątpliwości czy na mrozach nie będzie problemu.
Drugi temat to kwestia radia. Słabo gra, gubi stacje. W mieście jeszcze ok ale poza miastem lipa.
Mam antenkę zapasową jak na zdjęciu poniżej ale okazało się że nie pasują złącza. Czy można to jakość połączyć.
-
-
Ja próbowałem połączyć antenę z innymi wtykami z kablem z auta i niestety mimo wielu prób nic to nie dało,dopiero jak kupiłem antenkę z pasującym gniazdem to radio zaczęło grać i nie gubiło stacji. VCDS em sprawdzisz i jeśli masz błąd anteny w radiu to wiadomo,że antena padła.Inny prostszy sposób to wcisnąć i przytrzymać na około 10 sekund przycisk menu w radiu i wtedy wyskoczą dodatkowe funkcje i w lewym górnym rogu będziesz miał funkcje ANT i jeśli po dwukropku będziesz miał off to znaczy,że padła ci antena
Komentarz
-
Komentarz