Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Tiaaa tylko jak to w takim razie odkrecic? Njapierw schowek, a pozniej sie juz tam dostane czy mam wyciagnac cala tapicerke=czyli 3 dni roboty?
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Wystarczy odkręcić duży schowek. Jak wyciągniesz też ten mały schowek na podszybiu z nawiewami (trzeba podwadzić czymś miękkim aby nie uszkodzić tapicerki, jakimś drewienkiem czy plastikiem) to zajrzysz i zobaczysz jak jest ta listwa przymocowana
Witam! Musisz wykręcić duży schowek ( najpierw wyjmujesz zaślepkę z boku kokpitu, tam gdzie dolegają drzwi po zamknięciu, później odkręcasz schowek przez ten otwór, następnie śruby w okolicach nóg oraz śruby u góry po otwarciu schowka) wyjmujesz schowek i masz dostęp do śrub listwy. Uwaga na przewód zasilający podświetlenie schowka oraz na gumowy przewód z jego chłodzenia ( jeśli Twoja wersja ma klimatyzowany schowek) No i oczywiści wszystko w systemie torx :wink: całośc zajmuje 3min roboty pozdrawiam
Była Octavia 2001' 1,9 TDI AGR...oczywiście z virusem Była O2 KOMBI DSG ELEGANCE RS LOOK ... Jest BMW E91 LCI
Dobra jestem debesciak. Jak juz rozlozylem calosc, to zalwazylem ze mam zupelnie inna listwe. Najlepsze ze listwa jest szersza o klika centymeterow !
Strasznie dziwne, bo oznaczenie na listwie to 1Z1 858 418 ale niestety w etce pod tym numerem jest wiele listw. Wogole jak to mozliwe ze jest ona dluzsza? Sa octavie o "szerszym" wnterzu? Scout to bym zrozumial, ale tam jest uchwt a nie listwa ozdobna...
tak, tylko jak to mozliwe ze jest o jakies 2-3 dluzsza? To mnie zdziwilo,a nie zakonczenie listwy....
Nie, wlasnie nie mam! Moja octavia to goly mint, wiec listwy srebrne. Jako ze zakladam skore, na boczkach sa listwy a là karbon. Dlatego postanowilem rowniez dolozyc pasujace listwy na tapicerke przednia. Kupilem jakies uzywki i tutaj taki zoonk. Listwa nad schowkiem jest ok 3 centymetry dluzsza od tej mojej. Abstrachuje od dziwnego zakonczenia, bo ono pewnie faktycznie przez zestaw samochodowy... Juz podejrzewalem ze czesc z innej skody, ale jak napisalem nr. zaczyna sie: 1Z1... wiec musi byc z octavii...
Ja mam wersje PL, a listwe ktora kupilem tez jest z europejczyka...
Temat przerabiałem jakiś czas temu w ASO - to jest dziura po zestawie od telefonu. Musisz zamówić inną listę - taką bez tego wycięcia jeżeli zestawu już nie masz. Podobne wcięcie powinno być widoczne po prawej stronie obudowy radia (jeżeli masz wbudowane radio Skoda).
jaki jest koszt takiej listwy i gdzie mozna kupic...
Ale jakiej dokaldnie potrzebujesz? Takiej wycietej pod zestaw samochodowy czy nie? Ja mam chyba wszystkie mozliwe kombinacje
heretyk, ja potrzebuje całej (czyli bez wycięcia) do O2 carbon...
Niestety bez wcieca mam tylko grafitowa (ta z wersji mint/classic)
Komentarz