[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
to jakies no-namy z Chin...Kiwal
Komentarz
-
-
kaczkalolo, 800 pln z wysylka dalem za 17" alu OZty ... Takze niedrogo i fajnie sie da, trzeba wiedziec co szukac i od razu odstrzelic 90% nonameow z wyszukirwarki.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
kiwal, nie no, tak to tylko w erze
ale co mi da, czy sa nowe, czy uzywane? grunt ze proste, nie spawane i nie prostowane + ori lakier z fabryki w bardzo przyzwoitym stanie - to sa kola na ZIMEByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
kiwal, Nie żebym chwalił tylko dlatego, że sam mam (foto u mnie w temacie), ale Anzio to marka niemiecka, kiedyś należąca do grupy ATS a felgi są produkowane dokładnie w tej samej fabryce gdzie były produkowane ATS-y. Cześć modeli produkowana jest w Polsce ZTCW, przedstawiciel ATS-a na Polskę sprzedaje teraz właśnie Anzio.
Komentarz
-
-
ja tam wlasnie takie zakladam na wiosne do siebie są rózne argumenty za i przeciw ale akurat tym sie nie przejmuje. niby bedzie auto troche wolniejsze ale za to lepiej się ebdzie tzrymalo drogi i w zakretach bedzie bardziej stabilne.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez mirek_p11namo felgi oz bardzo ładne, nie zastanawiałbym się na twoim miejscu. Kup oz racing a będziesz zadowolony
Więcej zdjęć
Komentarz
-
Zamieszczone przez basilldostałem od dealera ofertę na kółka na 17' pegasusach, mniejsza o pieniądze, ale czy takie gumy jak 225/45 R17 mają w ogóle sens do silnika 1,6 z lpg?
Napiszcie proszę, bo ładnie to wygląda ale mam wątpliwości co do praktyczności takich kół na polskie drogi i z takim silnikiem.
Zastanow sie dwa razy....Kiwal
Komentarz
-
Komentarz