Kiniu, :kufel k
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
TN9 sa prze kozackie poprostu..Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainZamieszczone przez Dejwidpo powiększeniu na dekielkach pisze VMR.
Ciekawe po ile sobie życzą Tajwańczycy za taka felgę i jak z jakością...superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainpiramida, :lol: to ja ich Tajwan mam w głębokim poważaniu :Psuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainOctaviaRS TDi, TN9 - Felgi są dostępne w następujących rozmiarach: 8,5x20 / 10x20
TN 8 - Felgi są dostępne w następujących rozmiarach: 8,5x19 / 9,5x19
Fakt ósemki bardzo ładne, mam nadzieję, że powiększą paletę rozmiarów.
Komentarz
-
-
Prawie zdecydowałem się na zakup Rial Como 16" na zimę.
Mam jeszcze jedną wątpliwość. Kolega Trusek napisał mi na priv że montaż tej felgi wymaga pierścieni centrujących. Zastanawiam się czy takie pierścienei są standardowo dodawane przy zakupie nowej felgi czy też trzeba je sobie dokupić we własnym zakresie. I jaki jest ich ewentualny koszt?
I druga sprawa - to śruby. Czy muszę przygotować się na zakup nowego kompletu śrub, czy obecne (skodowskei felgi pegasus) podejdą?
Przy okazji nachodzi mnie pytanie - mam stalówkę na zapasie - te oryginalne śruby będą pasować do tej felgi stalowej? (mam nadzieję że skoda to przewidziała i nie będzie niespodzianki jak złapię kapcia)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez seba210Prawie zdecydowałem się na zakup Rial Como 16" na zimę.
Mam jeszcze jedną wątpliwość. Kolega Trusek napisał mi na priv że montaż tej felgi wymaga pierścieni centrujących. Zastanawiam się czy takie pierścienei są standardowo dodawane przy zakupie nowej felgi czy też trzeba je sobie dokupić we własnym zakresie. I jaki jest ich ewentualny koszt?
I druga sprawa - to śruby. Czy muszę przygotować się na zakup nowego kompletu śrub, czy obecne (skodowskei felgi pegasus) podejdą?
Przy okazji nachodzi mnie pytanie - mam stalówkę na zapasie - te oryginalne śruby będą pasować do tej felgi stalowej? (mam nadzieję że skoda to przewidziała i nie będzie niespodzianki jak złapię kapcia)
Kupując nowe felgi powinieneś dostać pierścienie centrujące ( oczywiście jeżeli są potrzebne ) i komplet śrub ( stożkowe lub kulowe o odpowiedniej długości ). Każda porządna firma zajmująca się sprzedażą felg, powinna wiedzieć co będzie dodatkowo potrzebne podczas sprzedaży konkretnego modelu. Gdy kupowałem moje felgi Rial to okazało się, że nie będą potrzebne pierścienie a śruby dostałem gratis. Kupowałem w tym sklepie dwa komplety i obsługa była naprawdę profesjonalna, więc polecam
Komentarz
-
-
mirek_p11, Wielie dzięki za kolejną odpowiedź w moim temacie Ja próbuję kupić u siebie na miejscu (Kraków, ul Bociana) bo cena jest dobra.
Niestety handlowiec napisał, że w zestawie nie ma ani pierścieni ani śrub.
Pierścienie to chyba tania rzecz. Natomiast główne pytanie co z śrubami bo jeśli będę musiał dokupić to cena może okazać się juz nie tak atrakcyjna.
Edit:: pierścienie są napewno wymagane. otwarta pozostaje kwestia śrub
Komentarz
-
-
Zadzwoń do tego sklepu który Tobie podałem i zapytaj się czy będą potrzebne pierścienie do Twoich felg czy też nie. Prawdopodobnie nie będą potrzebne, bo firma Rial robi dużo modeli felg bez pierścieni p&p pod oryginalne Skody. Jeżeli chodzi o śruby to zapytaj jakie będą potrzebne. Jeżeli masz stożkowe to nie będziesz musiał kupować. W zakładach wulkanizacyjnych śruby przeważnie kosztują 4-5 zł za szt. Negocjuj cenę lub walcz o gratis w tym sklepie, bo łaski nie robią
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OctaviaRS TDiDejwid, biała suka wygląda zajebiaszczo !!
tylko te chlapacze w pizdu!kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Panowie i Panie :-) Wiem, że szukanie nie boli, ale moje szukanie na forum nic nie dało. Potrzebuję odpowiedzi na pytanie: jakie jest standardowe ET w felgach stalowych 16", montowanych w O2 FL ? Czy to ET 50 ? Chcę kupić felgi, ale nie chcę stosować pierścieni centrujących - stąd moje pytanko. Z góry dziękuję za info. :-)Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz