jeszcze apropo tomason tn4 - sprzedawca podaje w opisie info, że to felga z ET45, natomiast dzwoniłem do sklepu w pobliżu i tam podali info o ET35; a przed chwilką na stronie tomasona znalazłem specyfikację tej felgi dla skozy octavia 1Z: 7,5x17, ET35 i dedykowany rozmiar opon 205/50/R17 i 215/45/R17 i 225/45/R17 więc jest OK :szeroki_usmiech choć nie widzę rozmiaru 215/50/R17 ale zapewne też może być
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Misiek, TN4 w 5x112 występuje ponoć tylko z ET35 jak się dziś dowiedziałem
co do opon myślałem nad VREDESTEIN SPORTRAC3 i tutaj różnica cenowa między 205/50/17 i 215/50/17 wynosi ok 100zł na sztuce, razem daje to sporą różnicę, więc pewnie zaryzykuję z 205/50 skoro taki rozmiar podaje producent felgi
Komentarz
-
-
DokładnieSkfarek, Dotz Mugello (ale nie dark, darki są całe czarne ) 17" ET 35 polerowany rant i front felgi tył i środki czarne, opony 225/45 jak je przyłożyłem do zimówek R16 205/55 to nie były dużo większe, mam nadzieje że komfort się nie pogorszy znacznie,
felg na samochód nie założyłem, obawiam się przymrozków i nie chciał bym się "poślizgnąć" gdzieś nad ranem początkiem kwietnia założę i wrzucę na forum mam nadzieje że nie będą wystawać poza obrys błotnika bardzo....
misiek^wro, gdyby nie te ranty to bym pewnie w ogole się nie zdecydował ale ja zobaczyłem jak to wygląda w realu to stwierdziłem że muszę mieć te felgi :>
Komentarz
-
-
Też sie zastanawiałem nad 18" tylko ze cena całkiem inna :/ trzeba było by jeszcze 1000 zł dołożyć, poza tym 18" to już jest kawałek koła :P no i opory całkiem inne... chyba trochę za ciężko by było szkodnikowi:P (co innego jak bym miał 2.0 TDI a nie 1.9 :P) u ciebie Maru 123, 18" były by spoko
Komentarz
-
-
Kamil zawsze mozna program zrobic, i bedzie jezdzic jak 2.0 tdiJest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
U mnie Xylo już na aucie
Teraz tylko trzeba czarnuli zafundować SPA.
A wyszło tak:Załączone plikiO1, O2 Elegance
Komentarz
-
-
Poradźcie mi bo nie wiem co mam zrobić, mam felgi TORRA 17 z oponami Dunlop albo FIRESTONE jeszcze na pewno na ten sezon.
Jednak czuje ze te felgi maja lekkie bicie przy wyższych prędkościach, troche mnie to denerwuje i chcialbym je sprzedac, jak mam to zrobic
Chyba ze ktos bylby zainteresowany to udziele wszystkich informacji
dodam zdjecie, oczywiscie stare bo teraz felgi sa w garazu :-) i umyteZałączone plikiTa Skodzinka twarda była!!!
1,9 TDI 136 z ECUSOFTa
Komentarz
-
Komentarz