Witam. Zastanawiam się nad wymianą przednich wycieraczek. Komplet nowych w ASO kosztuje około 120 zł. Pytając o same gumy sprzedawczyni mówi, że nie ma. Może ktoś wymieniał same gumowe wkłady lub wie, czy może z golfa 5 pasują i pod jakim numerem części są? Jeśli pasują, to jaki jest koszt takich gum? Pozdrawiam
O2 FL Gumowe wkłady wycieraczek przód.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Roberto18 Zobacz wpisRozumiem ze to są oryginalne z VW? Ten numer na naklejce to numer części? Ile płaciłeś za sztukę i czy montaż był trudny
Zamieszczone przez Roberto18 Zobacz wpisByłem w Aso skoda i mówili ze nie ma samych gum.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Roberto18 Zobacz wpis
Byłem w Aso skoda i mówili ze nie ma samych gum. Masz numer części?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Roberto18 Zobacz wpisJak pojadę do Aso VW to pytać o gumy wycieraczki do golfa 5?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Szym_on Zobacz wpis6zł za sztuke wymienialem u siebie ponad rok temu i nadal dobrze zbierają. Kupowałem w sklepie nie w aso ale ori do VW. Inne nawet nie podejdą Budowa korpusu w ramie.
Jednak w VW dużo drożej a cena 6,90 PLN jest wręcz śmieszna. Nawet jeżeli nie są ori to rozumiem że dobrze działają ?
Muszę tam podjechać, ostatnio kupowałem w tym sklepie stadninie ksenony
Chyba hurtowo zakupię na 2 sezony
https://dwr.com.pl/p/640/4945/gumki-...mochodowe.html
Komentarz
-
-
Dokładnie tak Dwr.Może nie są ori ale jak na tak długie działanie to najlepszy wybór moim zdaniem. A mam porównanie i doświadczenie z nie jednymi wycieraczkami.
Pod warunkiem ze zakładasz je na oryginalny stelaż wycieraczek, bo wtedy wszystko ładnie dolega do szyby na całej powierzchni roboczej
Komentarz
-
-
Ja wymieniłem gumki na te goodrain: https://allegro.pl/gumy-gumki-wycier...NDUyYmZkYmY%3D
i ścierają jak ta lala.
A tu jeszcze filmik jak wymienić:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Komentarz
-
Komentarz