Zamieszczone przez pitersoonn
Listwy progowe OCTAVIA II FL
Zwiń
X
-
-
Ale koledze mogą się podobać, prawdaZamieszczone przez majkel123Ale te plasticzki oryginalne nie są ładne, zastanowiłeś się
Czarny Elegance
Komentarz
-
Jasne, tylko ta cena coś nie halo :!:Zamieszczone przez BigAle koledze mogą się podobać, prawda
Komentarz
-
Dlaczego cena nie halo?? 175 zł dałem za komplet. Nie oglądałem ich bo jeszcze sa w folii ale pona pierwszy rzut wygladaja lepiej niż aluminiowe.....:-). Ja w golfie IV Ocean miałem takie coś seryjnie i bardzo to pomaga utrzymac progi w niezniszczonym stanie...
Komentarz
-
http://allegro.pl/nakladki-listwy-pr...304138048.html - chyba wolałbym takie jak z linka powyżej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez hotrainhttp://allegro.pl/nakladki-listwy-progowe-skoda-octavia-ii-croni-eu-i1304138048.html - chyba wolałbym takie jak z linka powyżej.
No mnie się lepiej te czarne podobają ale to kwestia gustu:-). Każda zabezpieczy wiec napewno lepiej miec niż nie:-)
Komentarz
-
Panowie ma ktoś może listwy KDA 600 004, szukałem w necie zdjęć ale nic większego poza fotką z katalogu nic nie znalazłem. Będę wdzięczny za jakieś foty.
Komentarz
-
kross12, wyglądaja tak samo jak moje (zdjęcie na poprzedniej stornie) tylko zamiast napisu Laurin&Klement maja napis Sport.Czarny Elegance
Komentarz
-
odświeżam
montował ktoś oprócz listw progowych listwę bagażnika, np takie cuś:?
http://allegro.pl/listwa-bagaznika-z...298554205.html
warto, jest sens?pozdrawiam
Komentarz
-
Mój śąsiad ma w leonie.
Czy warto? wygląda fajnie jak jest czyste i wypolerowane.
Gdy jest zaśniedziałe, ma ślady po deszczu lub poprostu brudne to mi się w ogóle nie podoba - oczywiści kwestia gustu.
Komentarz
-
Czy można gdzieś kupić taką listwę ale czarną , plastikową? Rozumiem , że nie jest przewidziany oryginalny element w tym miejscu nie licząc folii ochronnej :?:Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
odświeżam deczko, pytanko mianowicie takie...do czarnej perły lepiej kupic oryginalne czarne za 175 zeta czy te chromowane croni czy chromemaster za 140 zeta...co byście polecili :roll:
Komentarz
-
Zalezy od gustu, ja bym wybrala chromoweZamieszczone przez DANIEL1987odświeżam deczko, pytanko mianowicie takie...do czarnej perły lepiej kupic oryginalne czarne za 175 zeta czy te chromowane croni czy chromemaster za 140 zeta...co byście polecili :roll:
Komentarz
-
Na te chromemaster sam miałem ochotę do mojego Czarnucha dopóki się nie dowiedziałem, że napis na nich jest inny niż zdjęcie w aukcji. Wprowadzają ludzi w błąd.Zamieszczone przez DANIEL1987czy te chromowane croni czy chromemaster za 140 zeta...co byście polecili :roll:
Mi się podobają te oryginalne czarne z chromem tylko ta cena...
Komentarz
-
napis napisem....jeśli są dobrze dopasowane to warto byłoby się zastanowić...czytałem tu gdzieś że są jednak o troszkę innych wymiarach wiec jest obawa że to może nie wyglądać jak trzeba a co gorsza nie pasować i nie spełniać do końca swojej roli
Komentarz
-
Ja na razie temat listew odpuszczam. W poprzednich autach takich wynalazków nie miałem, jak po jakimś czasie zauważę coś niepokojącego to okleję progi grubą czarną matową folią w newralgicznych miejscach.
Komentarz
-
Witam, ja poszukuję czegoś takiego http://allegro.pl/emida-oferuje-list...348878819.html tylko w lepszej cenie
bo ta z aukcji to masakra. A tak na marginesie czy ktoś z forum ma dostęp do tańszych oryginalnych gadżetów do OII :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz
-
No i przywolany do tablicy juz spiesze wyjasnic.
Takie plastiki ochronne na tylni zderzak moge przywiezc.
Moga byc czarne - 80 zl / moga byc srebrne - 110 pln
Co do listew progowych - kpl 8 sztuk czyli przod i tyl kosztuje 300 pln - oczywiscie poza allegro.
Mam te z nowa czcionka, jak i stara w dostepnosci. Ma sie to do L&K / RS / SCOUT i naturalnie Octavia.
No i co istotne - przywoze to tylko po wplacie na konto. Jak ktos chce byc bezpieczny, puszczamy to przez allegro doliczajac koszty wystawienia/prowizji - dla mnie to nie problem
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
a te zwykłe czarne masz po ile???? kda 600 001
Komentarz
-
okolice 190 zl - zalezne od wahan korony - ale je mam drogo, bo kupuje to w ASOByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
Masz może listwę ochronną zderzaka do OII FL kombi , czarną , plastikową?Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
Na ta chwile nie mam - ale jade w styczniu, nic nie stoi na przeszkodzie zebym przywiozl. Jesli jestes chetny zapraszam na PW
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
misiek^wro, ale jakiego producenta sa te listwy - Milotec??? bo skoda akurat tej listwy nie produkuję z tego co wiem. Chyba że produkuje to do jakiegoś roomstera czy innego auta i pasuja?Zamieszczone przez misiek^wroTakie plastiki ochronne na tylni zderzak moge przywiezc.
Moga byc czarne - 80 zl / moga byc srebrne - 110 pln
Komentarz
-
Yarwa, to jest jakis czeski producent - nie jest to oczywiscie oryginal, ale kolega Olek z Wroclawia do swojego Scouta bral i jest zadowolony
Sam to montowalem i wiem ze jakosc i dopasowanie pierwsza klasa.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
Komentarz