Zamieszczone przez pitersoonn
Listwy progowe OCTAVIA II FL
Zwiń
X
-
http://allegro.pl/nakladki-listwy-pr...304138048.html - chyba wolałbym takie jak z linka powyżej.
Komentarz
-
-
kross12
Panowie ma ktoś może listwy KDA 600 004, szukałem w necie zdjęć ale nic większego poza fotką z katalogu nic nie znalazłem. Będę wdzięczny za jakieś foty.
Komentarz
-
Zamieszczone przez DANIEL1987czy te chromowane croni czy chromemaster za 140 zeta...co byście polecili :roll:
Mi się podobają te oryginalne czarne z chromem tylko ta cena...
Komentarz
-
-
Witam, ja poszukuję czegoś takiego http://allegro.pl/emida-oferuje-list...348878819.html tylko w lepszej cenie bo ta z aukcji to masakra. A tak na marginesie czy ktoś z forum ma dostęp do tańszych oryginalnych gadżetów do OII :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
No i przywolany do tablicy juz spiesze wyjasnic.
Takie plastiki ochronne na tylni zderzak moge przywiezc.
Moga byc czarne - 80 zl / moga byc srebrne - 110 pln
Co do listew progowych - kpl 8 sztuk czyli przod i tyl kosztuje 300 pln - oczywiscie poza allegro.
Mam te z nowa czcionka, jak i stara w dostepnosci. Ma sie to do L&K / RS / SCOUT i naturalnie Octavia.
No i co istotne - przywoze to tylko po wplacie na konto. Jak ktos chce byc bezpieczny, puszczamy to przez allegro doliczajac koszty wystawienia/prowizji - dla mnie to nie problemByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroTakie plastiki ochronne na tylni zderzak moge przywiezc.
Moga byc czarne - 80 zl / moga byc srebrne - 110 pln
Komentarz
-
-
Yarwa, to jest jakis czeski producent - nie jest to oczywiscie oryginal, ale kolega Olek z Wroclawia do swojego Scouta bral i jest zadowolony
Sam to montowalem i wiem ze jakosc i dopasowanie pierwsza klasa.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz