jakie flitry do bxe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Marek ozo
    Classic
    • 2014
    • 8

Rozumiem czyli została mi metoda wyjąć zobaczyć i dopiero kupić ,czy podczas tego podglądu może sie zapowietrzyć układ,na co muszę uważać
    Octavia 2FL 1.9TDI Ambiente

Komentarz

• Biszczu
      RS
      • 2011
      • 5567

Marek ozo, odkręcić śruby w puszce ale tylko te na zewnątrz. Układ Ci sie nie zapowietrzył, bo po zapłonie samoczynnie wypełni sie ropa
      "Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Komentarz

• Marek ozo
        Classic
        • 2014
        • 8

Dzięki

[ Dodano: Pią 26 Gru, 14 11:40 ]
        PU 825 x
        09/05->
        Obudowa 3C0127400C (UFI)
        Takie dane podaje MANN moja skoda jest z lipca myslę że na 99% to będzie ten

Komentarz

• sew1981
          RS
          S_OCP MemberModeratorr
          • 2009
          • 10917
          • Fiat

ja od paru lat używam tych filtrów w rożnych autach, są tańsze, nie zauważyłem różnicy wymian pilnuje 15-30 tkm, w zależności od rodzaju filtra:

mogę polecić z czystym sumieniem, nie mam kwitów do skody już z hurtowni ile one dla ciekawostki, znalazłem rachunek, bo ostatnio kupowałem - komplet w hurtowni moto do renówki 1.4 16v(oczywiście w benie taniej niektóre są i tak):
          olej - 9,73 zł
          paliwo - 15,09 zł
          powietrze - 19,90 zł
          kabinowy (papier) - 23,91 zł

Jak ktoś regularnie wymienia i nie ma robionego auta mechanicznie, to spokojnie te filtry stykają, u mnie nawet w chipowanej skodzine tdi jeździły i nigdy nie miałem przez nie problemów wyglądają też sensownie, jakością od filtrona nie odbiegają na oko :P

Komentarz

• Marek ozo
            Classic
            • 2014
            • 8

Sprawdziłem w aucie mam MAHLE KX 220 czyli zamiennik na MANN bedzie PU 825x

Komentarz

Pracuję...