A czy ktoś wie jak wygląda wyposażenie standardowe w OII Fl liftback Elegance ? szukam w necie i nie mogę znaleźć, z tego co zauważyłem to w wersji Ambition nie było kierownicy multifunkcyjnej a w elegance jest, nie wiem jak z radiem, czy w każdym elegance było radio "bolero" ?? czy tez zwykły swing i za dopłatą wymieniali na te ładniejsze, proszę mi również powiedzieć jak to było z podgrzewaniem foteli, czy to była opcja czy wersja Elegance miała już to w sobie ? Dziękuję.
wyposażenie O2 Elegance
Zwiń
X
-
Ja bym osobiscie nigdy nie kupił 2.0tdi na pompowtryskach{no chyba że to CR, chociaz wątpie bo w skodach chyba w 2008 albo 2009 był}... jak juz cos dozbieraj może grosza i szukaj już na CR tego disla.... Przecież ten silnik to chyba największa wpadka VW od II wojny światowej :PP. No ale twoja decyzja...
Napewno na forum jest mnóstwo ludzi którzy użytkują ten silnik i go będa chwalic, ale ja mam 2 znajomych którzy pozbyli sie auta z tym silnikiem jak najszybciej . A co do DPF'a to juz najszybciej będzie zajrzec pod spód auta i zobaczyc czy tam jest czy go nie ma :}
Zamieszczone przez aryziomexA czy ktoś wie jak wygląda wyposażenie standardowe w OII Fl liftback Elegance ? szukam w necie i nie mogę znaleźć, z tego co zauważyłem to w wersji Ambition nie było kierownicy multifunkcyjnej a w elegance jest, nie wiem jak z radiem, czy w każdym elegance było radio "bolero" ??Była O2 1.6 MPI
JEST: O2 FL 1.8 TSI : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461736#1461736 :drive:
Komentarz
-
-
W standardzie O2 Elegance nie było ksenonów, ale były spryskiwacze reflektorów. Czujnik deszczu i zmierzchu tak, ale aktywna jest standardowo tylko funkcja czujnika deszczu. Czujnik zmierzchu można uruchomić poprzez kodowanie, trzeba przy tym wymienić przełącznik świateł. Nie ma podgrzewanych foteli, radio Swing.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BritosJa bym osobiscie nigdy nie kupił 2.0tdi na pompowtryskachZamieszczone przez BritosNapewno na forum jest mnóstwo ludzi którzy użytkują ten silnik i go będa chwalic, ale ja mam 2 znajomych którzy pozbyli sie auta z tym silnikiem jak najszybciejO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Britos A co ty wiesz o tych silnikach, bo kolega kolegi powiedział jak to wpadka. Szkoda słów.
Ale już się nie odzywam, zostałem wystarczająco pocisnięty...
Na znak pokoju powiem że 1.8 tsi też nie jest wzoremByła O2 1.6 MPI
JEST: O2 FL 1.8 TSI : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...461736#1461736 :drive:
Komentarz
-
Komentarz