Mam takie pytanie może ktoś będzie mógł mi poradzić. Mam OII Elegance w jej lusterkach jest opcja podświetlania okolicy drzwi. Niestety kiedyś lewe lusterko zostało uszkodzone i kupiłem na allegro lusterko bez tej opcji podświetlenia. Moje pytanie jest następujące teraz czy jeżeli zmieniłbym sam spód tego lusterka czyli kierunkowskaz na ten z tą lampką to to będzie działało czy może w tym lusterku brakuje jeszcze jakiegoś kabelka i mimo wszystko to nie będzie działać? Może będzie ktoś w stanie pomóc.
Pozdrawiam
Sergi
Mam takie pytanie może ktoś będzie mógł mi poradzić. Mam OII Elegance w jej lusterkach jest opcja podświetlania okolicy drzwi. Niestety kiedyś lewe lusterko zostało uszkodzone i kupiłem na allegro lusterko bez tej opcji podświetlenia. Moje pytanie jest następujące teraz czy jeżeli zmieniłbym sam spód tego lusterka czyli kierunkowskaz na ten z tą lampką to to będzie działało czy może w tym lusterku brakuje jeszcze jakiegoś kabelka i mimo wszystko to nie będzie działać? Może będzie ktoś w stanie pomóc.
Pozdrawiam
Sergi
Nie będzie działać. Myślałem nad takim modem, ale trzeba ciągnąć dodatkowe kable
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
witam panowie odgrzeje kotleta
przestał mi działać kierunek w lusterku, wiem że muszę wymienić dolny wkład lusterka, i zastanawiam się jaki kupić czy z podświetleniem czy bez. obecnie mam bez podświetlenia i pewnie instalacja nie jest przystosowana do tego podświetlenia, tak myślałem że podłączył bym się do lampki (tej biało-czerwonej).
czy takie podłączenie nie spowoduje jakiś problemów?
żeby nie zakładać tematu nowego zapytam tu :
chodzi mi po głowie mały mod a mianowicie chciałbym przełożyć lustra od OII FL do mojej przed FL czy da radę coś takiego zrobić ?
i chciałbym aby z pilota one mi się składały :szeroki_usmiech
sterownik w drzwiach trza będzie wymienić ale na jaki ?
dziękuje wszystkim z góry od razu za podpowiedzi
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
przy okazji dołożenia halogenów zmieniłem CE na taki :
3C8937049E może ten ogarnie czy bez względu jaki będzie to nie da rady inaczej niż druciarstwo ?
Komentarz