Zamieszczone przez bishop
[O2 FL] Górna osłona silnika 1.6 MPI
Zwiń
X
-
-
-
-
Teraz już wiem dlaczego w moim O2 Fl 1.6 MPI z 2012 roku nie ma tej osłony. A zastanawiałem się kiedyś przeglądając forum i zdjęcia szkodników z takim samym silnikiem dlaczego starsze roczniki ją mają a mój nie. Muszę się dowiedzieć w ASO GANINEX w Katowicach ile kosztuje taka osłona.
Komentarz
-
W Emidzie 240zł.Zamieszczone przez georggMuszę się dowiedzieć w ASO GANINEX w Katowicach ile kosztuje taka osłona.
Komentarz
-
Wyslałem e-maile o cenę do Ganinexu w Katowicach oraz Sliwki w Sosnowcu. Oto odpowiedzi:Zamieszczone przez leonnW Emidzie 240zł.
Ganinex
"Pokrywa to koszt 262zł. brutto w detalu, dostępna z dnia na dzień i możemy ją założyć bez żadnych dodatkowych kosztów."
Śliwka
"Koszt osłony silnika - nakładki rury ssącej to ok. 262,00 zł a zamontowanie to 34,00 zł. Materiał na zamówienie."
Komentarz
-
:haha: :haha: :haha: :haha:Zamieszczone przez georggŚliwka
"Koszt osłony silnika - nakładki rury ssącej to ok. 262,00 zł a zamontowanie to 34,00 zł.
Ale się ośmieszyli. Jak dla mnie dyskwalifikacja takiego ASO.
Komentarz
-
W dniu dzisiejszym pokrywa zostala założona w ASO Ganinex. Cena 260 Pln.
Wrażenia estetyczne bezcenne. :szeroki_usmiech
Załączone pliki
Komentarz
-
-
Jeszcze nie. Ale jest w planach.
Gdzieś na forum czytałem o niej.
Komentarz
-
-
Za nic w świecie za coś takiego nie dałbym 260zł. Ja u siebie mam, i jest tak potrzebna że ostatnie 14 miesięcy przeleżała u gaziarzy bo o niej zapomniałem po wymianie filtrów :twisted:
Komentarz
-
Zawsze mozesz ja sprzedac, jezeli Ci nie jest potrzebna. :P Ktos bedzie zadowolony a ty bedziesz mial kase. :szeroki_usmiechZamieszczone przez dudek_tZa nic w świecie za coś takiego nie dałbym 260zł. Ja u siebie mam, i jest tak potrzebna że ostatnie 14 miesięcy przeleżała u gaziarzy bo o niej zapomniałem po wymianie filtrów :twisted:
Komentarz
-
Panowie,
Gdzie znajdują się punkty mocowania górnej osłony silnika?
Nie widzę żadnych śrub ani zaślepek, pod którymi mogły by być ukryte wkręty lub śruby.
Komentarz
-
Freedom, górna osłona nie potrzebuje żadnych wkrętów ani śrub.
Mocuje się ją na wcisk do takich okrągłych czopów na silniku.
Jak się przyjrzysz pod maską, to je znajdziesz :wink: .
Komentarz

Komentarz