Serwis powloki lakierniczej jest robiony automatycznie z przegladem.Nie ma (przynajmniej u mnie) rozdzielenia przegladu na mechanike i lakier.
korozja tylniej klapy w OCTAVII 2
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LashloSerwis powloki lakierniczej jest robiony automatycznie z przegladem.Nie ma (przynajmniej u mnie) rozdzielenia przegladu na mechanike i lakier.Perfect Service by DobryGrześWawa
Octavia 1,9 BXE 105 KM
Uniden PC68XL+SIRIO AS-100
Komentarz
-
-
mizerd, nie wiem,czy robi,czy nie,ale podbicie przegladu w ASO daje gwarancje na blachy. Mysle,ze na ogol nie robia,bo i po co? Zawsze mozna powiedziec,ze od kamienia i nie zrobiono na czas zaprawki.Natomiast u mnie wyglada to na luszczenie sie farby i mam nadzieje,ze to uznaja...
[ Dodano: Sro 17 Mar, 10 15:33 ]
No i ladnie klape pomalowali,wymienili ten plastik nad rejestracja,dodali uszczelke miedzy klapa a tym plastikiem.Ogolnie wyszlo super.I oczywisce na ta klape dalej trwa gwarancja jak na caly lakier i perforacje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ikrzysiekNo to wychodzi na to, że mojej octavce też pęka lakier na klapie na przetłoczeniach. Czyżby kolejny feler z lakierem w OII...
Póki co nie tykam tego, czekam na rozwój sytuacji - mam jeszcze 1,5 roku gwarancji na lakier. Bardziej marwi mnie to, że po każdej ewentulanej naprawie lakier najprawdopodniej będzie dalej pękał."coś być musi, do cholery, za zakrętem"
O1 Tour BFQ+LPG LR - BARRACUDA
O2 Tour BSE+LPG LR - MED
Komentarz
-
Komentarz